Een gezonde en stralende huid die past bij wie jij bent, door gebruik te maken van de nieuwste technieken op gebied van verzorging en behandelingen.

All About Beauty is een modern Beauty-instituut dat staat voor een persoonlijke benadering en optimale huidverbetering. Met krachtige, werkzame technieken en behandelmethoden brengen we jouw huidconditie naar een hoger level. Dit doen we met manuele behandelingen en met apparatuur. De eerste behandeling start met een gratis consult en huidanalyse met de MAC (Multi Analysis Center) zodat we onze gezamenlijke resultaten meten en weten. Benieuwd naar de beste behandeling voor jouw huid? Maak een afspraak voor een gratis consult en ontdek vrijblijvend wat de huidspecialisten van schoonheidsinstituut All About Beauty in Turnhout voor jouw huid kunnen betekenen.

Behandeling v.a. 95 euro

Natuurlijke facelift Ultherapie Hifu behandeling

Hifu Ultherapie

Hifu Ultherapie vermindert op een pijnloze manier wallen of een slappe huid. Dus zonder chirurgische ingreep een lifting en versteving van de huid. Het resultaat is een natuurlijk facelift. Deze behandeling kan voor het hele gezicht maar ook alleen voor verstrakking van oogcontouren, wangen, kaak of hals ingezet worden.

bindweefselmassage behandeling gezicht

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage geeft de doorbloeding van de huid direct een boost en stimuleert de huidfunties. De aanmaak van collageen en elastine in de huid verbetert en de combinatie met lymfedrainage zorgt voor een verbeterde afvoer van afvalstoffe in de huid. De afsluitende ontspannende massage met speciaal serum voedt de huid en laat haar stralen.

 

yupping behandeling gezicht

Cupping

We werken tijdens de behandeling met diverse formaten cups, de cups voor de ogen zijn kleiner en zachter dan de cups voor de wangen. Door het losmaken van het onderhuids bindweefsel verbetert de doorbloeding. Het resultaat is een stralende teint en huidstructuur. Rimpels, wallen en donkere kringen verminderen zichtbaar en de is huid steviger en strakker. 

 

Peeling behandeling

Peeling (fruitzuur, melkzuur, AHA,  BHA)

Na het reiniging en ontvetten van de huid brengt de specialist de peeling aan. De peeling werkt enkele minuten in en wordt daarna afgespoeld met veel water. De neutraliserende lotion en het speciale masker kalmeren de huid. Door het verwijderen van de dode huidcellen krijgt de huid een frisse, gezonde uitstraling.

 

Oxygeneo hydradermabrassie carboxytherapie

Meso/Carboxy/peel

De meso-carboxy-peel behandeling, combineert de 3 beste huidverbeterende behandelingen in 1 behandeling. Met de Meso-carboxy-peel verfijnen we de huidstructuur, voeden we de huid, verkleinen we de poriën en verminderen we fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes.

Led & chromotherapie behandeling gezicht

Led en chromo therapie (evado, softlaser)

Led en chromotherapie geeft de huid energie en laat haar stralen. Het apparaat maakt gebruik van verschillende lichtbronnen die de huidfuncties stimuleren (rood licht), kalmeren (blauw of groen licht), cellen herstellen (infrarood) en zo zorgen voor een zichtbaar fijnere en stevigere huid.

MesoLift EMS meso behandeling gezicht

Mesotherapie mesolift

Mesotherapie is  het toedienen van hoge concentraties werkstoffen in de huid. Deze werkstoffen worden persoonlijk op de behoeften van uw huid afgestemd waardoor huidproblemen direct zichtbaar verbeteren en de huid haar natuurlijke schoonheid weer laat zien.

 

 

microcurrent behandeling gezicht

BioWave (micro current en cavitatie)

De BioWave is een combinatie van Microcurrent en Cavitatie Met de BioWave kunnen we de energiebalans in de huid herstellen waardoor de huid zelf meer nieuwe collagene en elastische vezels aanmaakt. Wanneer de huid volume verliest kan deze behandeling helpen om de huid steviger te maken en het volume terug te brengen.

 

Plaatselijk afslanken liposonix

Plaatselijk Afslanken

Hifu Liposonix helpt om zonder chirurgische ingrepen plaatselijk af te slanken en mooiere lichaamscontouren te krijgen. Deze techniek is gericht om vetafbraak te stimuleren en zo centimeters omvang op een natuurlijke manier te verliezen.

RF radiofrequent behandeling gezicht

RF radiofrequentie tripolair

De radiofrequentietechnologie is zeer geschikt om een slappe huid, rimpels, acne of littekens te behandelen. De energie wordt omgezet in een milde warmte in de huid en activeert de aanmaak van colageen en elastine in de huid wat een direct liftend en verstevigend effect op de huid heeft. 

Microneedling behandeling gezicht

Collageen herstel (microneedling)

Microneedling stimuleert de natuurlijke collageenproductie in de huid waardoor de textuur van de huid verbetert en rimpels zichtbsst verminderen. Naast rimpels kunnen we met deze behandeling ook de elasticiteit van de huid verbeteren en littekens en pigmentvlekjes sterk verminderen.

Carboxytherapie behandeling voor het gezicht

Carboxy Therapie

Carboxy Therapie is een behandeling die wordt ingezet om de huid meer energie te geven en huidproblemen te verminderen of op te lossen. Met deze behandeling kunnen we alle tekenen van huidveroudering zoals huidverslapping, littekens, wallen, donkere kringen en rimpels verminderen.

 

Basic treatment voor het gezicht bij All About Beauty

Schoonheidsbehandeling

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft de huid een boost en een gezonde uitstraling te geven. Een retinol ampul geeft direct spankracht aan de huid en een effectieve peeling laat dode huidcellen vakkundig verdwijnen. Deze luxe behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage met Caviar Cream.

Huidanalyse gezicht

Huidanalyse Mac

De Mac huidanalyse bestaat uit de MacVision en MacSensor. De Vision maakt vanuit verschillende invalshoeken een foto van het gezicht met wit licht. Speciale software geeft de status van de huid in feiten weer. De Sensor geeft direct inzicht in welke behandelingen en producten nodig zijn om uw huid in optimale conditie te brengen. 

Huidanalyse gezicht

Gratis consult

De Mac huidanalyse bestaat uit de MacVision en MacSensor. De Vision maakt vanuit verschillende invalshoeken een foto van het gezicht met wit licht. Speciale software geeft de status van de huid in feiten weer. De Sensor geeft direct inzicht in welke behandelingen en producten nodig zijn om uw huid in optimale conditie te brengen. 

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.