Je huid verjongen met de meso-carboxy-peel behandeling

Bij All About Beauty gaan we voor natuurlijke schoonheid dus ook voor natuurlijke huidverjonging. Geen ingrijpende invasieve technieken maar wel innovatieve behandelingen om je huid er stralend uit te laten zien. All About Beauty staat dus voor All Natural!

Een van de behandelingen die jouw natuurlijke schoonheid en jouw huid laten stralen is de meso-carboxy-peel behandeling. Deze behandeling geeft je een zachte, gladde en egale huid.

De meso-carboxy-peel start met een zachte microdermabrasie. Dat is een ideale peeling voor huiden met oneffenheden, grove porieen, pigmentvlekjes rimpels en lijntjes. Waar een klassieke peeling niet diep genoeg gaat, gaat deze zachte maar toch intensieve peeling net iets dieper. Maar nog veel belangrijker is natuurlijk het resultaat want daar doen we het voor. Deze peeling geeft je direct een stralende, zachte egale huid, dat zie en voel je direct!

Door de peeling is je huid beter toegankelijk voor werkstoffen daarom geven we tijdens de microdermabrasie peeling, de huid een energieboost en verhogen we het zuurstofniveau in de huid met CarboxyTherapie. Waneer de huid meer energie heeft is ze beter bestand tegen invloeden van buitenaf en beter in balans. Hierdoor krijg je een huid die minder gevoelig is voor vlekjes en acne. De huid ziet er meteen jonger en frisser uit en voelt glad aan.

Na het peelende gedeelte en de carboxytherapie gaan we de huid voeden en hydrateren dmv ultrasound naaldloze mesotherapie.  Door middel van fijne ultrasoundtrillingen worden werkstoffen in de huid gemasseerd. Door de combinatie van peeling en zuurstofvoorziening vooraf worden de werkstoffen dieper in de huid opgenomen. Je huid krijgt een boost en je ziet meteen resultaat.

Met de meso-carboxy-peel hebben we een behandeling die tegelijk zacht en grondig is.

Voordelen meso-carboxy-peel;
-Verstevigd en hydrateert de huid
-Herstelt huidvolume
-Verminderd pigmentvlekjes
-Verminderd rimpels en lijntjes
-Gladdere huid en stralende teint
-Direct zichtbare resultaten
-Verzacht en kalmeert de huid
-Lifting van gelaatscontouren
-Verstrakking van verslapte huid

Meer weten over deze behandeling? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.