Meso Carboxy Peel behandeling

Bij About Beauty blijven we vernieuwen. Zo is er nu de meso-carboxy-peel behandeling, de 3 beste huidverbeterende behandelingen gecombineert in 1 behandeling. We gaan in deze behandeling de huid zacht maar intensief peelen, de huidconditie verbeteren en tot slot de huid intens voeden waardoor de huid stralend jong en gezond uitziet.

3 in 1 behandeling
De meso-carboxy-peel behandeling van All About Beauty combineert hydrodermabrasie (een milde microdermabrasie) met carboxytherapie en intense hydratatie in 1 behandeling. Door de combinatie van behandelingen krijg je een krachtige huidverjonging en ongekende huidverbetering! De huid krijgt meer volume en wordt gladder en zachter, het resultaat is een gezonde stralende huid.  De behandeling is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Milde microdermabrasie
Na het reinigen van de huid is de peeling de eerste stap. We verwijderen de dode huidcellen met behulp van een milde microdermabrasie waardoor jongere en frissere huidcellen aan het oppervlak van de huid komen en de actieve werkstoffen uit serums en cremes beter en dieper door de huid worden opgenomen.

Carboxytherapie
De tweede stap is carboxytherapie.  Carboxytherapie is een vorm van zuurstoftherapie die de doorbloeding in de huid stimuleert en het huidvolume verbetert. Bij All About Beauty hebben we diverse methodes van Carboxytherapie. In deze behandeling werken we met een gel die met lichte trillingen in de huid gemasseerd wordt.

Mesotherapie
De derde stap is het voeden en hydrateren van de huid dmv ultrasound naaldloze mesotherapie.  Door middel van fijne ultrasoundtrillingen worden werkstoffen in de huid gemasseerd. Door de combinatie van peeling en zuurstofvoorziening vooraf worden de werkstoffen dieper in de huid opgenomen. Je huid krijgt een boost en je ziet meteen resultaat.

Radiofrequent
De behandeling kan aangevuld worden met radiofrequent, wat zorg voor een natuurlijke verstrakking en lifting van de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Radiofrequentie verwarmd de huid licht en stimuleert de fibroblasten in de huid om meer collageen en elastine aan te maken. Uiteraard heeft de natuurlijke opbouw van nieuw collageen en elastine tijd nodig daarom adviseren we vaak een aantal behandelingen.

Voordelen meso-carboxy-peel;
Verstevigd en hydrateert de huid
Herstelt huidvolume
Verminderd pigmentvlekjes
Verminderd rimpels en lijntjes
Gladdere huid en stralende teint
Direct zichtbare resultaten
Verzacht en kalmeert de huid
Lifting van gelaatscontouren
Verstrakking van verslapte huid

Meer weten over deze of een van onze andere huidverbeterende of huidverjongende behandelingen? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we er graag meer over!

Deze behandeling is vergelijkbaar met pollogen oxygeneo en hydrafacial


Geef een reactie