...

Stevigere huid door RF behandeling

stevigere huid

Huidverslapping en huidveroudering wordt voor een deel veroorzaakt door verslapping van de spieren in het gezicht. Maar ook door vermindering van collageen en elastine in de huid. Het goede nieuws is dat we hier iets aan kunnen doen met de BioWave en Radiofrequentie techniek. Daarnaast kunnen de spieren in het gezicht ook voor verslapping zorgen.

Collageen en elastine

Collageen en elastine zijn twee stoffen die een hele grote invloed hebben op de conditie van de huid. Wanneer deze verbeteren dan ziet u de huid verstrakken. Het collageen geeft de huid vorm en kracht, elastine geeft de huid stevigheid. Als we ouder worden maakt ons lichaam minder collageen en elastine aan waardoor er lijntjes en rimpelvorming ontstaan.

Fibroblasten

Naarmate we ouder worden, neemt de kwaliteit van de huid af. Dat komt doordat de fibroblasten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de huidkwaliteit afnemen in omvang en minder effectief worden. Het verminderd de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor verslapt de huid en verliest ze langzaam aan veerkracht en stevigheid over het hele lichaam.

RF behandeling voor een stevigere huid

Met het verwarmen van de fibroblasten in de huid, activeren we de aanmaak van collageen waardoor de huid steviger wordt. Dat opwarmen van de fibroblast gebeurt bij radiofrequentie met hele fijne trillingen die je niet voelt, door het vibreren van de huidcellen voelt het alsof de huid wordt verwarmd.  Door de warmte in de diepere huidlagen krijgen de cellen weer de drang om nieuw collageen aan te maken. De aanmaak van collageen is belangrijk, omdat collageen zorgt dat de verbindingen tussen de verschillende huidlagen weer steviger worden en de huid weer steviger en gladder.

RF behandeling gezicht

Radiofrequentie en electroporatie

Radiofrequentie in combinatie met elecroporatie (fijne vibraties om de huid te openen) verhoogd de opname van actieve werk- en voedingsstoffen in de diepste huidlagen. Dankzij het vibreren van het bindweefsel word de aanmaak van collageen en elastine in de huid versneld. Waardoor rimpels, droogtelijntjes, acnelittekentjes, pigmentvlekjes en huidverslapping zichtbaar verminderen.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.