Een facelift zonder chrirurgie

Een natuurlijke facelift zonder prikken of snijden, is de wens van veel mannen en vrouwen. Het idee van een chirurgische facelift, minilift of ooglift staat niet iedereen aan. Gelukkig zijn er behandelingen die de huid gezonder maken en op een natuurlijke manier weer liften en verstevigen. Als een elastiekje wat zijn oorspronkelijke vorm weer terugvindt. Met deze behandeling zetten we je huid terug in de tijd.

Natuurlijke facelift Oogleden en wenkbrauwen liften

Naarmate we ouder worden, verminderd het collageen en elastine in onze huid. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit en wordt slapper. Tijdens de Natuurlijke facelift behandeling van All About Beauty wordt een applicator op de huid geplaatst. Hiermee wordt er met behulp van ultrasound, energie door de bovenste lagen van de huid geleid om de natuurlijke collageen aanmaak in de huid te stimuleren. Zo wordt de huid van gezicht en lichaam zichtbaar jonger en strakker. Daarom is deze behandeling een goed alternatief voor een facelift, halslift, ooglidcorrectie of wenkbrauwlift.

Je hebt slechts 1 behandeling nodig. Mogelijk een 2de na 6 à 7 maanden

Met de natuurlijke facelift behandeling bereiken we een liftend effect, zonder gebruik te maken van injecties of plastische chirurgie. Voor een facelift, halslift, wenkbrauwlift, ooglift, of het verstevigen van de kaaklijn, hoef je vanaf nu niet meer naar de plastisch chirurg. Ook is het mogelijk de huid van armen, benen, buik en billen te verstevigen en te liften.

minilift zonder operatie

De natuurlijke facelift behandeling is de perfecte behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien. Dit zonder operatie en zonder herstelperiode.

Behandeling met hifu ultherapie

Tijdens de behandeling wordt een tijdelijke prikkeling of warmte ervaren. Klanten omschrijven de natuurlijke facelift behandeling op basis van Hifu Ulterapie als aangenaam warm en licht prikkelend, alsof er elastiekjes tegen de huid tikken.

Het verschil tussen de natuurlijke facelift behandeling van All About Beauty en een normale Hifu Ultherapie behandeling, is dat we met de natuurlijke facelift behandeling veel preciezer en intensiever op huid kunnen inwerken. Bij Hifu Ultherapie behandeling verhoogd de collageenaanmaak met 30% en bij de natuurlijke facelift behandeling verhoogd de collageen aanmaak met 70%.


De natuurlijke facelift behandeling van All About Beauty geeft in slechts een behandeling optimaal resultaat wat gedurende 6 maanden verder opbouwd. Je huid is gladder, strakker en gelift, zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

Deze behandeling is de gouden standaard, niet alleen voor het liften en verstevigen van de huid maar ook voor het verminderen van rimpels!!

De Natuurlijke facelift behandeling;

  • Verminderd rimpels
  • Lift en verstevigd de huid van gezicht, hals en lichaam
  • Verbetert huidelasticiteit en gezichtscontouren
  • Verstevigd  de kaaklijn en wangen
  • Lift en verstevigd wenkbrauwen en oogleden
  • Verbetert de huidstructuur, geeft een heldere en frisse teint
    -lift en verstevigd de huid van armen, benen, buik en billen
    -verstrakt en verstevigd de lichaamscontouren

Bij je 2de behandeling na 6 à 7 maanden betaal je nog maar de helft.

All About Beauty

Het team van All About Beauty heeft sinds 1999 al veel vrouwen en mannen geholpen om een mooie gezonde huid te krijgen en rimpels, wallen, donkere kringen, huidverslapping en pigmentvlekken duidelijk zichtbaar te verminderen.

All About Beauty is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging omdat wij van mening zijn dat je beter van 1 ding (in ons geval huidverjonging van het gezicht) heel veel kunt weten, dan van veel dingen maar een beetje. Dat is de reden dat u bij ons niet terecht kunt voor bv. pedicure, manicure, harsen of een massage. Natuurlijk modelleren of ontharen we tijdens een behandeling de wenkbrauwen of de bovenlip indien gewenst maar dit valt voor ons onder service.

Meer weten over deze behandeling? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u er graag meer over!