...

Een facelift zonder chirurgie

Een natuurlijke facelift zonder prikken of snijden, is de wens van veel mannen en vrouwen. Het idee van een chirurgische facelift, minilift of ooglift staat niet iedereen aan. Gelukkig zijn er behandelingen die de huid gezonder maken en op een natuurlijke manier weer liften en verstevigen. Als een elastiekje wat zijn oorspronkelijke vorm weer terugvindt. Met deze behandeling zetten we je huid terug in de tijd.

botox resultaat HIFU ultherapieVoor een Natuurlijke Facelift maken de specialisten van All About Beauty gebruik van de nieuwste technieken om de huid te verbeteren en te verjongen. Afhankelijk van uw wensen varieert dat van een enkele behandeling tot een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Ons doel is een stalende, gezonde huid, passend bij jouw leeftijd.

Love your skin, love your age

Naarmate we ouder worden verminderen de energie en de bouw- en voedingstoffen in onze huid. Voor een Natuurlijke Facelift vullen we de tekorten in de huid weer aan. Dat kan met een enkele behandeling of met meerdere behandelingen om de huid te voorzien van voldoende energie en bouw- en voedingsstoffen. Voldoende energie en bouw- en voedingstoffen zijn essentieel voor de groei, het onderhoud, de reparatie en het functioneren van de huidcellen en de structuur van de huid. Ze helpen de huid gezond te blijven, haar integriteit te behouden en verschillende huidlagen goed te laten functioneren.

Deze bouw- en voedingsstoffen kunnen bestaan onder andere uit een combinatie van vitamines, mineralen, aminozuren, hyaluronzuur en antioxidanten. Met als doel de huid te hydrateren, de huidstructuur te verbeteren, de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren, de huid steviger en elastischer te maken, de huidskleur en textuur te egaliseren om vlekjes en pigment te verminderen, rimpels en fijne lijntjes verminderen, meer volume in de huid te krijgen.

minilift zonder operatie facelift zonder operatieOm de huid gezond en in topconditie te krijgen werken we met verschillende behandelingen. Op de pagina behandelingen vindt u een overzicht en beschrijving. Maar ook op de pagina nieuws kunt u lezen over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van huidverzorging en behandelingen.

Wanneer de huid voldoende energie en bouw- en voedingstoffen bevat dan is er de Hifu Ultherapie behandeling. In slechts 1 behandeling wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd met langdurig resultaat.

Hifu Ultherapie

Met de Hifu Ultherapie behandeling bereiken we in slechts 1 behandeling een liftend effect, zonder gebruik te maken van injecties of plastische chirurgie. Voor een facelift, halslift, wenkbrauwlift, ooglift, of het verstevigen van de kaaklijn, hoef je vanaf nu niet meer naar de plastisch chirurg. Ook is het mogelijk de huid van armen, benen, buik en billen te verstevigen en te liften.

Tijdens een HIFU ultherapiebehandeling wordt een speciale applicator op de huid geplaatst, die gecontroleerde ultrasone energiepulsen afgeeft. Deze energie dringt diep door in de huidlagen, zonder het oppervlak te beschadigen. Door de doelgerichte aard van de behandeling kan de energie precies worden gericht op de gewenste gebieden, zoals de kaaklijn, wangen, hals en wenkbrauwen. Het thermische effect van de ultrasone energie stimuleert de collageenproductie, wat op zijn beurt zorgt voor huidverstrakking en liftende effecten.

Tijdens de Hifu Ultherapie behandeling wordt een tijdelijke prikkeling of warmte ervaren. Klanten omschrijven de natuurlijke facelift behandeling op basis van Hifu Ulterapie als aangenaam warm en licht prikkelend, alsof er elastiekjes tegen de huid tikken.

De Hifu Ultherapie behandeling van All About Beauty geeft in slechts 1 behandeling optimaal resultaat wat gedurende 6 maanden verder opbouwd. Je huid is gladder, strakker en gelift, zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

Het verschil met andere Hifu behandelingen, waarvan je meerdere behandelingen nodig hebt, is de kracht waarmee we op de huid inwerken. Hifu Ultherapie werkt dieper en preciezer in op de verschillende huidlagen waardoor je slechts in 1 intensieve behandeling meer resultaat bereikt. Bij een Hifu behandeling verhoogd de collageenaanmaak met 30% en bij Hifu Ultherapie verhoogd de collageen aanmaak met 70%. (dat verklaart ook het verschil in prijs)

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.