...

Persoonlijke aandacht tijdens uw Gratis Consult

Bij All About Beauty krijgt u de persoonlijke aandacht en de expertise die u nodig heeft, om uw wensen waar te maken. Bij iedere behandeling nemen wij alle tijd voor u, we bespreken uw wensen tot in detail. U krijgt een passend advies voor uw huid, zodat u precies weet wat u kunt doen om uw huid effectief te verbeteren.

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

computer huidanalyse
gratis meting van de huid

Huidadvies en huidanalyse

Een goed huidadvies begint met een goede huidanalyse. De Mac huidanalyse computer van All About Beauty maakt eerst een foto van uw huid. Dan meten we met sensoren de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid van de rimpels, pigmentatie, vet- en vochtgehalte, huidelasticiteit, oneffenheden, vlekjes en de huidconditie. Zo kan er een objectief en goed huidadvies gegeven worden. De metingen en het huidadvies worden bewaard zodat er een vergelijk gemaakt kan worden met voor en na het gebruik van producten en/of behandelingen. Met deze uitgebreide huidanalyse wordt het succes van de producten en/of behandelingen na het huidadvies zichtbaar.

Om het beste resultaat en de mooiste versie van uzelf te bereiken wordt er gewerkt met de combinatie van behandelingen om huid in topconditie te brengen en huidverzorgingsproducten voor thuis, om uw huid te verzorgen en voeden.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op +32 (0)465 00 49 25 of per mail op info@allaboutbeauty.be Ook is het mogelijk om voor meer informatie of het maken van een afspraak uw gegeven op het invulformulier in te vullen, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

All About Beauty

Het team van All About Beauty heeft sinds 1999 al veel vrouwen en mannen geholpen om een mooie gezonde huid te krijgen en rimpels, wallen, donkere kringen, huidverslapping en pigmentvlekken duidelijk zichtbaar te verminderen.

Daar waar eigenaar Mitja Zilverberg de wetenschap en laatste technieken op gebied van natuurlijke huidverjonging volgt, volgt zijn vrouw Petra haar handen en gevoel wat zichtbaar een jongere en gezondere huid geeft. 

All About Beauty is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging omdat wij van mening zijn dat je beter van 1 ding (in ons geval huidverjonging van het gezicht) heel veel kunt weten, dan van veel dingen maar een beetje. Dat is de reden dat u bij ons niet terecht kunt voor bv. pedicure, manicure, harsen of een massage. Natuurlijk modelleren of ontharen we tijdens een behandeling de wenkbrauwen of de bovenlip indien gewenst maar dit valt voor ons onder service.

Computer huidscan
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.