Slappe huid strakker maken met elastine infusion.

Slappe huid

Naar mate we ouder worden krijgen we er helaas allemaal me te maken; de zwaartekracht. We merken het over ons hele lichaam alles wordt slapper en verliest aan elasticiteit. Zou het niet fijn zijn als onze slappe huid haar natuurlijke veerkracht en elasticiteit weer terugkrijgt zodat alles weer netjes terugveert en op zijn plek blijft zitten?

Alternatief facelift Slappe huid gezicht verstrakken

Verminderde elasticiteit huid

Een verminderde elasticiteit of een verslapte huid wordt niet alleen veroorzaakt doordat de huid elasticiteit verliest, maar ook door een tekort aan energie en bouwstoffen in de huid en verslapping van de spieren kunnen oorzaak van huidverslapping zijn. Dat betekent dat wij als specialisten eerst goed in kaart moeten brengen waar de verminderde elasticiteit of slappe huid door wordt veroorzaakt om het op de juiste manier te kunnen behandelen.

Elasticiteit van de huid

Één factor die iedereen gemeen heeft, is elastine verlies.  Vanaf ons 25e levensjaar verminderd het elastine in onze huid. Het is dan slechts een kwestie van tijd voordat dit zichtbaar wordt en de huid haar elasticiteit verliest. Elastine geeft de huid flexibiliteit, denk maar aan een elastiekje, met het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Ook bepaald elastine de weerbaarheid en stevigheid van de huid. Hoe hoger de activiteit van de elastine vezels hoe beter de elasticiteit. Het is een van de meest belangrijke elementen in uw huid en dus van groot belang bij verminderde elasticiteit of slappe huid.

Elastine Infusion Treatment

Bij All About Beauty werken we met diverse behandeling om de elasticiteit van de huid te verhogen zodat de huid duidelijk meer veerkracht en stevigheid krijgt. Een ervan is Elastine Infusion, De Elastine Infusion Treatment is een complete en aangename schoonheidsbehandeling waarmee we in 1 behandeling, 2 jaar afbraak van elastine vezels kunnen herstellen. Na een behandeling werkt de aanmaak van elastines vezels nog 4 weken door.

Het technische verhaal

Eerst brengen we een creme aan met geconcentreerde de tropo-elastine. Dit is een voorvorm van de elastine vezel. Dit is hetzelfde stofje wat de huid uitscheid wanneer er elastine aangemaakt moet worden. Dit is moleculair fijn genoeg om door de huid te dringen en laat zich perfect insluizen met 36 graden. Hiervoor gebruiken we de cryo meso die we op 36 graden instellen. Dit voel zeer comfortabel aan en maakt de huid direct zijdezacht.

slappe huid gezicht

Tropo Elastine

In de huid moet die tropo-elastine tegen een enzym aanbotsen. Wanneer dit niet gebeurd dan wordt er uiteindelijk geen elstaine vezel gecreëerd en wordt de tro-elastine gewoon weer afgevoerd. Om zeker te zijn dat dit enzym in de huid aanwezig is, brengen we ook een creme met dit enzym aan en ook deze wordt ingemasseerd met de cryo meso op een temperatuur van 36 graden.

Tot zover de technische uitleg. In de praktijk is de Elastine Infusion Treatment is een aangename en complete schoonheidsbehandeling.

Meer weten over hoe we een slappe huid weer stevig kunnen krijgen? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we graag over de mogelijkheden voor uw huid.

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.