Meer volume en stevigere huid met de BioWave

Huid liften, stevigere en jongere huid

We kennen natuurlijk allemaal de filmpjes over facial fitness of facial yoga waarbij door het trekken van gekke bekken de spieren in het gezicht getraind. Het trainen van de spieren zorgt voor meer volume, een stevigere en jongere huid.

Maar kun je door het trainen van de spieren in het gezicht huidveroudering ook daadwerkelijk verminderen dan wel tegenhouden? Door je huid te trainen kun je je huid liften.

huid spieren in het gezicht verstevigen

De eerste plek waar opvalt dat we ouder worden is vaak ons gezicht. En vaak voelen we wanneer we ouder worden, dat we niet meer zoveel energie hebben als vroeger. Dat geldt niet alleen voor ons lichaam maar ook voor onze huid. In het gezicht zijn 54 spieren direct met onze huid verbonden en dus bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. Naarmate we ouder worden verliezen onze spieren veel van hun natuurlijke volume en energie, vergelijkbaar met een batterij die beetje bij beetje zijn energie verliest. In de spieren van onze huid leidt het verlies van volume en energie tot huidverslapping, lijntjes  en rimpels. Wanneer de huid in het gezicht wat slapper wordt en of volume verliest dan kan een behandeling met de BioWave helpen om de huid weer steviger te maken en het volume in het gezicht terug te brengen. Een behandeling met de BioWave is een prettige en ontspannende behandeling om te ondergaan, je voelt en ziet direct resultaat op de huid.

Spieren gezicht

De spieren in ons gezicht zijn bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. De spieren worden aangestuurd met kleine prikkels die in vaktermen micro current of bio current worden genoemd. Naarmate we ouder worden neemt het niveau van deze prikkels af en daarmee ook het volume van de gezichtsspieren. Omdat de spieren verslappen ontstaan er kleine verzakkingen in het gezicht die rimpels tot gevolg hebben.

Je kunt met facial fitness en facial yoga heel goed de spieren in het gezicht trainen en onderhouden maar als er al tekenen van huidverslapping en of huidveroudering zijn dan heeft de huid, of de spieren in de huid iets extra’s nodig en dat bieden we bij All About Beauty in de vorm van de BioWave microcurrent behandeling.

Microcurrent en Cavitatie

BioWave is een complete schoonheidsbehandeling naast de
gebruikelijke reiniging, scrub, masker, massage wordt de huid behandeld met de BioWave, door het stimuleren van de spieren voelt de huid aangenaam en licht tintelend aan. De BioWave is een combinatie van verschillende technieken waaronder Microcurrent en Cavitatie Met de BioWave kunnen we de energiebalans in de huid herstellen waardoor de huid meer energie krijgt en zelf weer nieuwe collagene en elastische vezels aanmaakt. De BioWave bootst de natuurlijke microcurrent (prikkeling van de spieren) van het lichaam na waardoor de spieren onder de huid meer energie en volume krijgen waardoor de huid steviger worden en het gezicht meer volume krijgt. Dat zie je duidelijk terug in de oog-, kaak- en halscontouren.

microcurrent behandeling gezicht
spieren gezicht

Stevigere huid

Met elke behandeling wordt het energieniveau in de huid verhoogd, dat verklaart waarom het effect van de behandelingen opbouwend is. De huid krijgt elke keer meer energie, net als een oplaadbare batterij die weer wordt opgeladen. Een behandeling met de BioWave is net zo ontspannend als een gezichtsmassage, de huid wordt goed doorbloed en voelt licht tintelend en stevig aan. Met de BioWave kunnen we de doorbloeding in de huid verbeteren waardoor voedingstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd en rimpels en  huidverslapping zichtbaar verminderen. Hierdoor wordt de huidstructuur zichtbaar gladder en zachter.  De BioWave geeft een zichtbare versteviging van de oog-, kaak- en halscontouren waardoor deze gelift worden en verminderd donkere kringen en wallen onder de ogen.

De BioWave behandeling;

  • Verhoogt het natuurlijk collageen met 15%
  • Verhoogt het natuurlijk elastine met 48%
  • Verhoogt de bloedcirculatie met 35%
  • Verhoogt de energie voor de cellen (ATP gehalte) met 500%
  • Verhoogt de activiteit van de fibroblasten met 60%
  • Verhoogt de proteïne-aanmaak met 73%
  • Verhoogt het opnamevermogen van de huidcel met 30-40%

Meer weten over de mogelijkheden om met microcurrent de huid en spieren van uw gezicht te verbeteren? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.