Huid liften en verstevigen met de BioWave

De eerste plek waar opvalt dat we ouder worden is vaak ons gezicht. En vaak voelen we ook dat we niet meer zoveel energie hebben als vroeger. Dat geldt niet alleen voor ons lichaam maar ook voor onze huid. Naarmate we ouder worden verliest onze huid veel van haar natuurlijke energie, vergelijkbaar met een batterij die beetje bij beetje zijn energie verliest. In onze huid leidt het verlies van energie tot een afbraak en vermindering van collagene en elastische vezels wat  zich laat zien als huidverslapping, lijntjes  en rimpels.

Spieren gezicht
Een ander deel wat bepalend is, zijn de spieren in ons gezicht. In het gezicht zijn meer dan 30 spieren direct aan de huid verbonden. Deze spieren zijn bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. De spieren worden aangestuurd met kleine prikkels die in vaktermen micro current of bio current worden genoemd. Naarmate we ouder worden neemt het niveau van deze prikkels af en daarmee ook het volume van de gezichtsspieren. Omdat de spieren verslappen ontstaan er kleine verzakkingen in het gezicht die rimpels tot gevolg hebben.

Micro Current en Cavitatie
De BioWave  is een van de populairste schoonheidsbehandelingen in ons instituut. Het is een complete schoonheidsbehandeling naast de gebruikelijke reiniging, scrub, masker, massage wordt de huid behandeld met de BioWave. De BioWave is een combinatie van verschillende technieken waaronder Micro Current en Cavitatie

BioWave
De Biowave is een combinatie van verschillende technieken. Met de BioWave kunnen we de energiebalans in de huid herstellen waardoor de huid meer energie krijgt en zelf weer nieuwe collagene en elastische vezels aanmaakt. Daarnaast wordt met de BioWave het lichaamseigen microcurrent nageboost en op de spieren van de huid toegepast waardoor de spieren onder de huid steviger worden en het gezicht meer volume krijgt.

Stralende huid
Met elke behandeling wordt het energieniveau in de huid verhoogd, dat verklaart waarom het effect van de behandelingen opbouwend is. De huid krijgt elke keer meer energie, net als een oplaadbare batterij die weer wordt opgeladen. Een behandeling met de BioWave is net zo ontspannend als een gezichtsmassage, de huid wordt goed doorbloed en voelt licht tintelend en stevig aan. Met de BioWave kunnen we de doorbloeding in de huid verbeteren waardoor voedingstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd en rimpels en  huidverslapping zichtbaar verminderen. Hierdoor wordt de huidstructuur zichtbaar gladder en zachter.  De BioWave geeft een zichtbare versteviging van de oog-, kaak- en halscontouren waardoor deze gelift worden en verminderd donkere kringen en wallen onder de ogen.

De BioWave behandeling;
Verhoogt het natuurlijk collageen met 15%
Verhoogt het natuurlijk elastine met 48%
Verhoogt de bloedcirculatie met 35%
Verhoogt de energie voor de cellen (ATP gehalte) met 500%
Verhoogt de activiteit van de fibroblasten met 60%
Verhoogt de proteïne-aanmaak met 73%
Verhoogt het opnamevermogen van de huidcel met 30-40%

Meer weten over de mogelijkheden om met microcurrent de huid en spieren van uw gezicht te verbeteren? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.