...

Wallen en donkere kringen onder de ogen

Wallen zijn zakjes onder de ogen waar vocht in lijkt te zitten. Maar wallen onder de ogen kunnen ontstaan door zowel een vocht als vetophoping onder de ogen. Vaak zijn wallen onder de ogen een combinatie van zowel vocht als vet en een verslapte huid. Soms kunnen de wallen door ophoping van bloed in de huid zelfs wat donker van kleur zijn waardoor je er extra vermoeid uitziet.

oogwallen verminderen

Vocht- en/of vetophopingen

Het ontstaan van vocht- en/of vetophopingen onder de ogen gaat heel langzaam. Er vormt zich heel langzaam een steeds duidelijker zichtbaar “kussentje” van vocht en/of vet onder je ogen. Het is belangrijk om daar direct op in te spelen want wanneer je er helemaal niets aan doet, kunnen er op den duur echte dikke wallen ontstaan. En dat wil natuurlijk niemand.

huidveroudering rond de ogen

Het ophopen van vocht en vet onder de oogleden is helaas onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Hoe ouder we worden hoe groter de kans op het ontstaan van wallen onder de ogen. Dat komt omdat tijdens het verouderingsproces het onderhuids vet verminderd waardoor de huid slapper wordt en in combinatie met de zwaartekracht gaat de huid onder de ogen een beetje hangen. Daarnaast zijn wallen en donkere kringen onder de ogen vaak erfelijk bepaald.

Ook je leefgewoonten zijn van invloed op het ontstaan van wallen onder de ogen. Vermoeidheid, stress, slechte voeding, alcohol en roken, teveel blootstelling aan de zon vergroten de kans op wallen en donkere kringen onder de ogen.

Wallen en donkere kringen verminderen

Het goede nieuws is dat wallen en donkere kringen onder de ogen heel goed te behandelen, verminderen dan wel te verwijderen zijn. Dan kan met huidverzorgingsproducten voor thuis maar ook met behandelingen hier in ons instituut. De mooiste resultaten behalen we met de Natuurlijke  Facelift Ultherapie en de BioWave behandeling.

carboxy therapie

Meer weten over het verminderen dan wel verwijderen van wallen en donkere kringen onder de ogen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.