Behandeling met radio frequentie
Geen categorie

Strakkere huid en minder rimpels met Evado of Cryomeso

Als je een verslapte huid gaat verstevigen krijg je minder rimpels
Een strakkere huid en minder rimpels zonder operatie, dat klinkt natuurlijk prachtig maar hoe werkt het?

Hoe snel onze huid verouderd is afhankelijk van genetische factoren (erfelijkheid) maar ook van de levenswijze die we erop na houden.

Naarmate we ouder worden verliest onze huid langzaam haar stevigheid door verlies aan energie, collageen en elastine. Verslapping van de huid ontstaat onder andere door afbraak van collageen, dit geeft onze huid haar stevigheid. Verlies aan energie in de huid zorgt dat de huid minder goed voedingsstoffen uit serums en cremes kan opnemen. Maar ook minder goed afvalstoffen kan afvoeren waardoor de huid sneller verouderd, slapper en dof word maar ook meer rimpels en lijntjes krijgt. Dat is de reden dat we bij een verouderde huid het energie in de huid weer omhoog willen krijgen. Hierdoor wordt de huid automatisch steviger en rimpels minder diep worden of zelfs verdwijnen.Energie

Door de energie in de huidcellen weer te verhogen door middel van behandelingen met de Evado of CryoMeso, zie je een verslapte huid in korte tijd weer verstevigen. Een strakkere en stevigere huid  met minder rimpels is het gevolg.

Behandelingen met Evado of CryoMeso werken goed om een verslapte huid of de kaakcontouren te verstevigen. De huid wordt meer elastisch waardoor de neus-lippenplooi zichtbaar verminderd. Naast het verstrakken van de kaakcontouren, neus-lippenplooi en het verminderen van rimpels. Kunnen de Evado en CryoMeso ook ingezet worden om overhangende oogleden en wallen te behandelen.

Behandeling met Evado of Cryomeso verstevigd de verslapte huid, verminderd rimpels, verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. Daarnaast zorgt de verhoogde celenergie voor een verbeterde huidconditie waardoor de huid er weer stralend en jaren jonger uitziet.

 Resultaat:
Je ziet een strakkere kaaklijk, strakkere huid, stevigere huid, gelifte huid, gelifte oogleden, minder neuslippenplooi en zelfs minder wallen onder de ogen als resultaat. De huid kan dus nog heel veel zelf doen voordat er naar het mes of de botox gegrepen hoeft te worden!

Meer weten over het verstevigen van een verslapte huid of rimpels? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands