Slappe huid strakker maken met bindweefselmassage

Misschien heb je wel eens van bindweefselmassage en de vele voordelen voor de huid gehoord maar wil je eerst nog wat meer informatie voordat je een behandeling inboekt.

Laat ik dan eerst uitleggen wat bindweefsel is en waar het voor dient. Bindweefsel is in ons hele lichaam aanwezig en ondersteunt alle andere weefsels en organen. In het onderhuids bindweefsel, vinden we ook bundels collageen en elastine. Bij jonge mensen geeft dit een gladde stralende huid maar als we ouder worden, verminderd de aanmaak en kwaliteit van collageen en elastine in de huid minder de huid haar stevigheid verlies, slapper wordt en lijntjes en rimpels ontstaan.

Met bindweefselmassage maken we de bundels van collagene en elastische vezels groter en sterker. De doorbloeding in de huid wordt gesimuleerd, de huid wordt echt even wakker geschud om aan het werk te gaan. Hierdoor krijgt de huid een boost en meer energie, waardoor de huid beter kan herstellen en de huid zichzelf op een natuurlijke manier verjongen door het actief aanmaken van nieuwe huidcellen. Het resultaat is een stevigere, zachte en egale huid met minder oneffenheden.

U zult duidelijk zien dat de huid er jonger en gezonder uit gaat zien. Bindweefselmassage lift en verstrakt de huid omdat de celvernieuwing gestimuleerd word, hierdoor vervagen fijne lijntjes en rimpeltjes en wordt het dieper worden van rimpels voorkomen. Verhardingen in het huidweefsel worden losser en zachter gemaakt waardoor de gezichtsuitdrukking ontspant.

De bindweefsel massage wordt afgesloten met een manuele lymfedrainage massage (vergelijkbaar met een hele zachte drukpuntmassage) om de afvalstoffen af te voeren via het lymfe systeem. Het afsluiten met een lymfedrainage massage is belangrijk, de afvalstoffen die door de bindweefselmassage vrijkomen worden door de lymfedrainagevia de lymfe  afgevoerd. Dat maakt dat we bij All About Beauty elke behandeling afsluiten met een manuele lymfedrainage massage.

Na een bindweefselmassage bij All About Beauty Turnhout ziet het complete huidbeeld er fijner, gladder en steviger uit, uw huid straalt en voelt herboren aan!

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Reacties zijn gesloten.