Je huid verjongen met de meso-carboxy-peel behandeling

Huid verjongen met Meso Carboxy Peel

Met de Meso carboxy peel behandeling behoren huidproblemen tot het verleden! Dat is de reden dat deze behandeling in Hollywood op dit moment zo populair is.

Bij All About Beauty gaan we voor natuurlijke schoonheid dus ook voor natuurlijke huidverjonging. Geen ingrijpende invasieve technieken maar wel innovatieve behandelingen om je huid er stralend uit te laten zien.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam maar tegelijk ook het meest kwetsbare. Dagelijks hebben we te maken met schadelijke invloeden van buitenaf en de zon waardoor onze huid best wat te verduren heeft. Daarnaast zorgt stress dat onze huid van binnenuit verouderd, stress laat het collageen en elastine gehalte in onze huid in kwaliteit en kwaliteit afnemen. Dit zorgt voor een vroegtijdige veroudering van onze huid.

hulde verjongen Behandeling met radio frequentie

Een gezonde huid is een mooie stralende huid met een gezonde huidstructuur en egale teint. De meso-carboxy-peel behandeling, combineert de 3 beste huidverbeterende behandelingen in 1 behandeling. Met de Meso-carboxy-peel verfijnen we de huidstructuur, verkleinen we de poriën en verminderen we fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid met couperose.

huid verjongen huidverstevigende en verjongende behandeling

Peeling

Na de reiniging beginnen we de behandeling met een zachte toch intensieve peeling; de hydra-dermabrasie, dit is een milde vorm van microdermabrasie. Op deze manier verwijderen we dode huidcellen en vuil uit de poriën waardoor de jongere en frissere huidcellen aan het oppervlak van de huid komen en de actieve werkstoffen uit serums en cremes beter en dieper door de huid worden opgenomen.

Carboxytherapie

De tweede stap is carboxytherapie.  Carboxytherapie is een vorm van zuurstoftherapie die de doorbloeding in de huid stimuleert en het huidvolume verbetert. Bij All About Beauty hebben we diverse soorten Carboxytherapie. In deze behandeling werken we met een gel die met lichte trillingen in de huid gemasseerd wordt.

Door de peeling is de huid beter toegankelijk voor werkstoffen, en kunnen we de huid een energieboost geven en het zuurstofniveau in de huid verhogen met Carboxytherapie. Waneer de huid meer energie heeft is ze beter bestand tegen invloeden van buitenaf en beter in balans. Hierdoor krijg je een huid die minder gevoelig is voor vlekjes en acne. De huid ziet er meteen jonger en frisser uit en voelt glad aan.

Mesotherapie

De derde stap is het voeden en hydrateren van de huid dmv ultrasound naaldloze mesotherapie.  Door middel van fijne ultrasoundtrillingen worden werkstoffen in de huid gemasseerd. Door de huid te voorzien van extra bouw- en voedingstoffen in de huid in staat zichzelf te verjongen omdat het nieuwe collagene- en elastische vezels kan aanmaken zoals bij een gezonde jonge huid. Je huid krijgt een boost en je ziet meteen resultaat.

Radiofrequent

De behandeling kan aangevuld worden met radiofrequent, wat zorg voor een natuurlijke verstrakking en lifting van de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. Radiofrequentie verwarmd de huid licht en stimuleert de fibroblasten in de huid om meer collageen en elastine aan te maken. Uiteraard heeft de natuurlijke opbouw van nieuw collageen en elastine tijd nodig daarom adviseren we vaak een aantal behandelingen.

kraaienpootjes voor en na foto

Met de meso-carboxy-peel hebben we een behandeling die tegelijk zacht en grondig is. 

De meso carboxy peel is een ontspannende behandeling om te ondergaan met als resultaat een duidelijke huidverbetering en huidverjonging. 1 behandeling per maand volstaat om een duidelijke verbetering te krijgen in de huidconditie.

Voordelen meso-carboxy-peel;

  • Verstevigd en hydrateert de huid
  • Herstelt huidvolume
  • Verminderd pigmentvlekjes
  • Verminderd rimpels en lijntjes
  • Gladdere huid en stralende teint
  • Direct zichtbare resultaten
  • Verzacht en kalmeert de huid
  • Lifting van gelaatscontouren
  • Verstrakking van verslapte huid

Meer weten over deze behandeling? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.