...

Carboxy Therapie

Carboxy Therapie is een behandeling die wordt ingezet om de huid meer energie te geven en huidproblemen te verminderen of op te lossen. Met deze behandeling kunnen we alle tekenen van huidveroudering zoals; huidverslapping, littekens, wallen, donkere kringen en rimpels verminderen. Caroboxy Therapie verbetert de doorbloeding van de huid, verhoogd de collageenproductie  en elasticiteit van de huid. Daarnaast geeft de behandeling een lichte prikkeling en is stimulerend voor de huid. Deze behandeling is niet pijnlijk.

carboxy therapie
Vliesmasker voor het gezicht van all about beauty

Huid meer energie geven

Carboxy Therapie helpt om onze huidcellen van genoeg energie te voorzien zodat ze beter kunnen functioneren. Bij een vermoeide en verslapte huid zie je dat de huidcellen niet voldoende energie hebben om goed te kunnen functioneren. Met Carboxy Therapie geven we extra energie en zuurstof aan de huid. Door de verhoogde energie en zuurstof in de huid gaan de huidcellen weer beter functioneren zodat huidproblemen en tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier door het lichaam zelf verminderd en opgelost kunnen worden.

Behandeling

Tijdens een behandeling met Carboxy therapie wordt er een laag carboxy gel op de huid aangebracht met daarover een speciaal carboxy vliesmasker. De combinatie van de gel en het masker op de huid laat zich direct voelen, u voelt op een aangename manier dat de huid geactiveerd wordt, dat is ook waar carboxy therapie voor staat; het activeren van de huid en meer zuurstof aan de huidcellen geven.

carboxy therapie gezicht

Door meer energie in de diepere huidlagen te brengen is de huid beter in staat om belangrijke huideigen bouwstoffen als collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Bouwstoffen als collageen, elastine en hyaluronzuur zijn belangrijke onderdelen voor een mooie en jeugdige huid. Carboxy therapie is geschikt om de huid te liften, wallen onder de ogen te verminderen, de huidstructuur te verfijnen en pigmentvlekjes, littekentjes en stiae in de huid te vervagen.

Het resultaat is direct zichtbaar; een stralende huid met minder rimpels en lijntjes. Een enkele carboxy behandeling heeft al direct een prachtig effect maar in kuurverband krijgt u een mooier langer houdbaar resultaat omdat de energie tekorten in uw huid worden aangevuld en de energie voorraden naar een hoger peil gebracht worden.

Donkere kringen en acne

Door verschillende oorzaken kunnen de fijne bloedvaatjes onder de ogen geblokkeerd raken. Het blauwe wat men door de zeer dunne huid onder de oogleden ziet doorschijnen is vooral een teken van zuurstofarm bloed wat moeilijk afgevoerd wordt. Carboxy Therapie bevordert de doorstroming in de fijne bloedvaatjes onder de ogen, zorgt daarnaast voor meer zuurstof en daarmee voor een hogere energieproductie in de huidcellen. Hierdoor kunnen de cellen meer collageen aanmaken, wat een stevigere  huid onder de ogen oplevert en donkere kringen verminderen dan wel verdwijnen.

Ook voor actieve acne is een perfecte gelegenheid om Carboxy Therapie toe te passen. Het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de propioni bacterie, die de acne veroorzaakt. De door Carboxy Therapie extra opgewekte energie bespoedigd de heling van de puistjes en vermindert eventuele pigmentatie van de littekentjes.

Meer weten over de Carboxy behandeling of de mogelijkheden voor uw huid? Maak een afspraak voor een gratis consult en ontdek vrijblijvend wat Carboxy therapie voor uw huid kan betekenen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, wij vertellen u er graag meer over!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.