...

Wallen verminderen

Wallen onder de ogen verminderen

Wallen onder de ogen zijn niet leeftijdsgebonden, het zijn verdikkingen onder de ogen veroorzaakt door een vocht- of vetophoping. Wallen onder de ogen kunnen ontstaan als gevolg van vermoeidheid, alcohol, te weinig slaap en dergelijke waardoor het lymfevatenstelsel dat afvalstoffen moet afvoeren niet goed meer werkt. De tunnel naar de lymfe onder de ogen vullen zich dan met vocht, dit gebeurt vooral s nachts, zo ontstaan wallen onder de ogen. Omdat ze je blik minder stralend en vermoeid maken, hebben ze net als rimpels een verouderend effect waardoor we wallen onder de ogen het liefst snel verwijderen.

wallen verminderen

Vochtwallen of vetwallen?

Weet je niet zeker of je last hebt van vochtwallen of vetwallen onder de ogen? Ga dan plat op je rug liggen en houdt een spiegel boven je gezicht. Verminderen de wallen terwijl je ligt, dan heb je last van vochtwallen. Blijven ze hetzelfde, dan zijn het waarschijnlijk vetwallen, deze zijn mogelijk erfelijk. Vaak zien we ook een combinatie van zowel vet als vocht wallen.

Hoe wallen verminderen?

Er is goed nieuws, je hoeft tegenwoordig niet meer naar de plastisch chirurg om je wallen te laten verwijderen of verminderen, het is nu ook mogelijk ze te behandelen met fosfatidylcholine, een natuurlijke vetoplosser uit soja. Het is een enzym vergelijkbaar met het menselijke gal dat vast vet kan splitsen in kleine deeltjes en zo het vet oplosbaar maakt. Dit laat wallen onder de ogen verwijderen. Het is dus een natuurlijke methode die onschadelijk is voor de gezondheid. Kleine prikjes laten de vermoeide aanblik van wallen verdwijnen waardoor het gezicht er jonger en frisser uitziet.

Na de behandeling?

Na de behandeling kunnen er wat roodheden en wat zwelling zijn maar binnen enkele dagen zijn die verdwenen. Je hebt 3 tot 4 behandelingen, 1 x per 6 weken nodig om de wallen te verminderen in volume, het grote voordeel is dat het zonder snijden of littekens kan. Wallen onder de ogen verwijderen zonder snijden of littekens, het kan!

Meer weten over wallen onder de ogen verwijderen zonder snijden? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat All about beauty voor uw huid kan betekenen.

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

carboxy therapie
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.