Rimpels, wallen en donkere kringen bestrijden

Normaal sturen we u maandelijks een nieuwbrief met uitleg over een van onze behandelingen, nu we ivm Corona geen behandelingen meer mogen geven, hebben we een nieuwsbrief gemaakt met uitleg over de huid rond de ogen. Want wat maakt de huid rond de ogen zo anders dat we er speciaal een apart product voor moeten gebruiken?

De ogen zijn de spiegels van de ziel, ze zijn het meest oprechte onderdeel van ons gezicht. In tegenstelling tot de mond kunnen onze ogen niet liegen.

De huid rond de ogen is 3 tot 5 keer dunner en gevoeliger dan de huid op de rest van ons lichaam. Daarnaast bevat de huid rond de ogen minder talgkliertjes waardoor we sneller last krijgen van droogtelijntjes. Dat je 1,5 liter water per dag moet drinken is dan ook niet voor niets.

De huid rond de ogen is heel veel in beweging, we knipperen meer dan 10.000 keer per dag met onze ogen en we knijpen onbewust de ogen dicht, bijvoorbeeld tegen de zon, bij het lachen of wanneer we onze woorden extra kracht bijzetten met onze gezichtsuitdrukking. Dat is de reden dat je tekenen van huidveroudering en vermoeidheid het eerst rond de ogen ziet.

Daarnaast is slaap heel belangrijk, door te weinig slaap ga je er niet alleen vermoeid en ongezond uitzien maar je weerstand wordt ook nog een sterk afgezwakt. Het mag misschien wat gesnurk geven maar slapen op je rug zorgt er wel voor dat je minder snel wallen onder de ogen krijgt. Door op je zij of buik te slapen zal het vocht vlugger die richting uitzakken. Als je op je rug slaapt zal het vocht zich evenredig verdelen ipv zich op een plaats te concentreren.

Bij lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen is een van de eerste dingen die je kunt doen, een goede hydraterende oogcreme gebruiken om meer tekenen van huidveroudering te voorkomen. Een hydraterende oogcreme eventueel aangevuld met een serum is de basisverzorging om de huid rond de ogen langer jong, stralend en stevig te houden. Ook is het belangrijk om make up goed te verwijderen zodat de oogverzorgingsproducten beter hun werk kunnen op een schone huid.

Bij waterproof oog make up kunt u het best een reinigingsproduct gebruiken speciaal voor oog make up. Deze verwijderd de make up gemakkelijker waardoor er geen wrijving van de huid ontstaat waardoor de huid rond de ogen kan verslappen en meer tekenen van huidveroudering gaat vertonen. Goede oogverzorgingsproducten kunnen lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen en voorkomen.

Sparkling I Cream voor een mooie blik en een stralende oogopslag
Een verzorgend oogproduct met een sterk ontzwellende en verstevigende werking. De creme corrigeert lijntjes en werkt effectief op wallen en donkere kringen rond de ogen. De oogcreme heeft een intensief antivermoeidheidseffect dat de huid rond de ogen steviger en jeugdiger maakt.

Sparkling I Serum
Het serum verminderd donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en rimpels, is vochtinbrengend en herstelt de conditie, gezondheid, vitaliteit en elasticiteit van de huid rond de ogen.

Omdat goed voor jezelf zorgen juist nu zo belangrijk is, zijn onze oogverzorgingsproducten deze maand in de aanbieding. Bij de oogcreme en het oogserum krijgt u 2 collageen oogmaskers cadeau en bij de aanschaf van zowel de oogcreme als het oogserum ontvangt u naast de collageen oogmaskers een korting van € 20 euro. Bovendien worden de producten gratis verzonden. Bestellen en betalen gaat gemakkelijk via de website. Vandaag bestellen is vandaag verzenden. 


Geef een reactie