Geen categorie

Rimpels, wallen en donkere kringen bestrijden

Wat maakt de huid rond de ogen zo anders dat we er speciaal een apart product voor moeten gebruiken om rimpels, wallen en donkere kringen te bestrijden?

De ogen zijn de spiegels van de ziel, ze zijn het meest oprechte onderdeel van ons gezicht. In tegenstelling tot de mond kunnen onze ogen niet liegen.

huid

wallen ogen

De huid rond de ogen is 3 tot 5 keer dunner en gevoeliger dan de huid op de rest van ons lichaam. Daarnaast bevat de huid rond de ogen minder talgkliertjes waardoor we sneller last krijgen van droogtelijntjes. Dat je 1,5 liter water per dag moet drinken is dan ook niet voor niets.

De huid rond de ogen is heel veel in beweging, we knipperen meer dan 10.000 keer per dag met onze ogen en we knijpen onbewust de ogen dicht, bijvoorbeeld tegen de zon, bij het lachen of wanneer we onze woorden extra kracht bijzetten met onze gezichtsuitdrukking. Dat is de reden dat je tekenen van huidveroudering en vermoeidheid het eerst rond de ogen ziet.

slaap

Daarnaast is slaap heel belangrijk, door te weinig slaap ga je er niet alleen vermoeid en ongezond uitzien maar je weerstand wordt ook nog een sterk afgezwakt. Het mag misschien wat gesnurk geven maar slapen op je rug zorgt er wel voor dat je minder snel wallen onder de ogen krijgt. Door op je zij of buik te slapen zal het vocht vlugger die richting uitzakken. Als je op je rug slaapt zal het vocht zich evenredig verdelen ipv zich op een plaats te concentreren.

oogcreme

Bij lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen is een van de eerste dingen die je kunt doen, een goede hydraterende oogcreme gebruiken om meer tekenen van huidveroudering te voorkomen. Een hydraterende oogcreme eventueel aangevuld met een serum is de basisverzorging om de huid rond de ogen langer jong, stralend en stevig te houden. Ook is het belangrijk om make up goed te verwijderen zodat de oogverzorgingsproducten beter hun werk kunnen op een schone huid.

Bij waterproof oog make up kunt u het best een reinigingsproduct gebruiken speciaal voor oog make up. Deze verwijderd de make up gemakkelijker waardoor er geen wrijving van de huid ontstaat waardoor de huid rond de ogen kan verslappen en meer tekenen van huidveroudering gaat vertonen. Goede oogverzorgingsproducten kunnen lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen en voorkomen.

Sparkling I Cream voor een mooie blik en een stralende oogopslag
Een verzorgend oogproduct met een sterk ontzwellende en verstevigende werking. De creme corrigeert lijntjes en werkt effectief op wallen en donkere kringen rond de ogen. De oogcreme heeft een intensief antivermoeidheidseffect dat de huid rond de ogen steviger en jeugdiger maakt.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands