Strakkere huid met de Evado

Strakkere huid en huid liften

Voor iedereen op een natuurlijke manier een stevigere en strakkere huid wil, is er de behandeling met de Evado.

Huidverslapping kan door diverse tekorten in de huid veroorzaakt worden. Dat kan een tekort aan elastine of collageen zijn maar ook een tekort aan energie in de huid. Want ook een tekort aan energie  in de huid kan huidverslapping en rimpels veroorzaken. We kennen het allemaal als we een periode van stress, te weinig slaap, ziekte of medicijngebruik hebben gehad dan is dat zo duidelijk op de huid terug te zien en beginnen we te dromen van een natuurlijke facelift of huidverstrakking. Er is een geweldige manier om die energie weer terug in de huid te brengen en een stevigere strakkere huid te krijgen, rimpels te verminderen en de huid weer te laten stralen. Een natuurlijk stevigere huid, wie wil dat nou niet?

Een veel uitgevoerde behandeling in ons instituut is de behandeling met de Evado. De Evado is een combinatie van infrarood en LED licht.

strakkere huid

LED Lichttherapie

LED staat voor Light Emitting Diode. De kleine LED-lampjes geven licht af in verschillende golflengtes. Wetenschappelijk (NASA) onderzoek heeft aangetoond dat Led licht therapie de beschadigde huid herstelt en de productie van collageen stimuleert, waardoor rimpels verminderen,  pigmentvlekjes en acne verdwijnen, donkere kringen onder de ogen verminderen, de huid steviger aanvoelt en de huid er egaler en jonger uitziet.

Energie verhogen

Met de Evado kunnen we de dieper gelegen huidlagen bereiken waardoor we meerdere weefsellagen in de huid en zelfs de spieren kunnen voorzien van extra energie. Een behandeling met de Evado brengt de huid en spieren weer terug naar een optimaal energieniveau en dus ook een optimaal niveau van functioneren. Door de spieren in het gezicht van extra energie te voorzien wordt de huid gelift en krijgt het gezicht meer volume. Dat laat zich zien als een stevigere en strakkere huid met minder rimpels maar ook een duidelijk zichtbare vermindering van wallen en donkere kringen.

slappe huid

Strakkere huid

Het Led licht stimuleer de cellen die verantwoordelijk zijn voor het herstel van de huid (de fibroblasten) en stimuleert de doorbloeding. Zo worden de verschillende weefsels en cellen in de huid supersnel en uiterst optimaal voorzien van bouwstoffen en extra energie. Zo komen alle huidfuncties aan de beurt. De vorming van nieuw pigment wordt dankzij een verbetert functioneren van de huidcellen genormaliseerd terwijl bestaande hyperpigmentatie langzaam aan kan verdwijnen met de snelheid van het celvernieuwingsproces van de huid. Het resultaat is een dikkere stevigere en strakkere huid met een stralend en egaal huidbeeld.

ROOD EN INFRAROOD LED-LICHT (600 nm + 880nm):
Afname van fijne lijntjes en rimpels,
Stimuleert de bloedcirculatie,
Versnelt de collageen productie,
Verbetert de stevigheid van de huid,
Stimuleert de huidfuncties

Lichttherapie voor de huid

De Evado is een combinatie van LED therapie en softlaser en geeft een toename van energie  in de huid wat het resultaat geeft van een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking. Iedereen weet dat licht van levensbelang is. Zonder licht geen energie en zonder energie geen leven. Naarmate we ouder worden verliezen onze huidcellen cellen echter steeds meer energie, waardoor alle processen langzamer gaan verlopen. Dat zie je bijvoorbeeld aan het ontstaan van rimpels omdat de cellen die collageen maken niet meer optimaal werken, of het moelijker helen van wonden. Met de Evado bereiken we een stevigere en strakkere huid doordat  het energie niveau van de cellen verhoogd wordt, waardoor alle processen in de huid weer goed werken. U ziet dat terug in een direct liftend en verstrakkend effect op de huid wat de indruk van een natuurlijke facelift of huidverstrakking geeft.

Hoe werkt dat dan?

De Evado heeft zogenaamde Lambertane LED-lampjes die 35 keer sterker zijn dan gewoon LED licht. Hierdoor kan het licht tot in de diepere spierlagen doordringen en in alle huidlagen die het tegenkomt zijn energie afgeven en zo een natuurlijke facelift, face lift of huidverstrakking geven. Zo bevordert het  de doorbloeding en de werking van het lymfesysteem en zorgt het voor toename in activiteit voor heling, huidverjonging en huidverbetering.

Waarbij het we met blauw licht kunnen werken op Acne en met rood ledlicht kunnen werken op het liften en verstevigen van de van de contouren. De nanometers van het licht bepalen de kleur en ook de diepte van penetratie. Een verbetering van energie in je huid geeft direct een natuurlijke stevigere strakkere huid met minder rimpels en lijntjes.

Lichttherapie voor de huid is effectief bij;

  • huidverslapping
  • huidveroudering
  • kringen en wallen onder de ogen
  • acné
  • couperose
  • rosacea
  • psoriasis

Gratis consult

Wenst u ook een stevigere en strakkere huid of meer te weten over een behandeling met de Evado? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat All About Beauty voor uw huid kan betekenen.

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.