Pigmentvlekjes gezicht verminderen

Een van de manieren waarop onze huid zonschade laat zien, is ongelijkmatige pigmentatie, zoals bruine pigmentvlekken. Chemische peelings en laserbehandelingen kunnen pigmentvlekken verminderen, maar ze kunnen ook pigmentvlekken veroorzaken. Daarom vinden we het bij All About Beauty belangrijk om eerst naar gezonde en veilige manieren te kijken om pigmentvlekken te voorkomen en te verminderen.

Behandeling om pigmentvlekjes te verminderen

Pigmentstoornissen kunnen verschillende oorzaken hebben:

Veroudering:

Bij huidveroudering ontstaan ​​gebieden met veel pigment maar ook gebieden met pigmentverlies. Dit komt omdat UV stralen in sommige gebieden leiden tot overmatige melanineproductie en accumulatie, maar in andere gebieden zijn de delen van de huid die melanine produceren mogelijk verloren gegaan of beschadigd.

Melasma:

Genetica, zichtbaar licht, UV, hormonale veranderingen en laserbehandeling hebben allemaal invloed op de huid met de neiging melasma te ontwikkelen. De hormonale invloed, via zwangerschap of door anticonceptiepillen, kan zwakker zijn dan eerder werd aangenomen. Melasma wordt vaak overgeërfd en zelfs zichtbaar licht lijkt melasma te beïnvloeden.

donkere kringen onder de ogen verminderen

Post-inflammatoire pigmentatie:

Mensen met acne zijn waarschijnlijk het meest bekend met dit probleem. Houd er echter rekening mee dat sommige ‘huismiddeltjes’ die door melasma-patiënten worden geprobeerd, ook hyperpigmentatie kunnen veroorzaken, omdat verwarming, laserbehandeling en peeling allemaal leiden tot stress en ontstekingen.

Vitiligo:

Dit is een aandoening die pigmentverlies in delen van de huid veroorzaakt. Het treedt op wanneer de delen van uw huid die melanine produceren, afsterven of niet meer kunnen functioneren. De oorzaak van vitiligo is onbekend, maar auto-immuunmechanismen, oxidatieve stress en virussen kunnen erbij betrokken zijn.

Donkere kringen onder de ogen:

Er zijn veel oorzaken van donkere pigmentatie onder de ogen, variërend van chronische ziekten tot een droge huid, van hormonale onbalans tot voedingstekorten.

Oplossing voor pigmentvlekjes

Bij All About Beauty streven we naar een gezonde stralende huid en is het gebruik van veilige en effectieve actieve ingrediënten topprioriteit. We hebben met de Brightening Cream een fantastische creme samengesteld die het pigment in de huid verlicht zonder de bijwerkingen van sterk blekende ingrediënten als retinol, hydrochinon of corticosteroïden.

De Brightening Cream van Zilverberg Cosmetics bevat;
Antioxidanten – Vitamine C, Alfa Liponzuur, Antioxidant Booster
Ontstekingsremmers – Melatonine, Bisabolol, Luteolin
Remmers van melanineproductie – Kojic Acid Dipalmitate, Arbutin, Glucosamine

Dagcreme en serum voor de winter

Het hoge gehalte aan actieve ingrediënten in onze Brightening Cream zal na verloop van tijd de huid lichter maken. Maar verwacht niet snel grote veranderingen; gezonde veranderingen hebben tijd nodig.

Meer weten over behandelingen en producten om pigmentvlekjes op een natuurlijke manier te verminderen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.