rimpels ogen
Geen categorie

Donkere kringen onder ogen

De huid rond de ogen weerspiegelt vaak de gezondheid en laat vaak als eerste de tekenen van vermoeidheid en huidveroudering zien.

voor na foto ultherapie ogen

Huid rond de ogen
De dunne huid rond de ogen is 0,6 mm dik en heel gevoelig voor externe en interne factoren. Het verouderingsproces van de huid rond de ogen is voor een deel erfelijk bepaald en voor een deel bepaald door omgevingsfactoren en levensstijl, denk daarbij aan veel zonnen, stress, slecht slapen of roken.  Dat laat zich zien in de vorm van wallen, rimpels, donkere kringen en kraaienpootjes. En die donkere kringen rond de ogen  zijn voor veel mensen een constante bron van ergernis.

Oorzaak donkere kringen ogen
Donkere kringen rond de ogen kunnen soms een symptoom zijn van ziekte of allergie maar meestal zijn ze het gevolg van vermoeidheid, stress of ongezond leven. Door een verminderde energie in de huid rond ogen ontstaat er een te kort aan zuurstof in het bloed. Hierdoor ontstaat er een verminderde afvoer van vocht en afvalstoffen en een verminderde aanvoer van voedingsstoffen  rond de ogen. We zien dat door het verminderen van vele functies rond de ogen er een verminderde doorbloeding is en een verslapping van de spieren. Al deze facetten samen zorgen voor een verkleuring rond de ogen die bruin of grijs/blauw kan aandoen. Je kunt dit het best voorkomen door zo gezond mogelijk te leven. Ga op tijd naar bed, zorg voor regelmatige ontspanning en verzorg je huid zo goed mogelijk.

Maar wat de oorzaak ook is, het goede nieuws is dat de donkere kringen onder de ogen lichter gemaakt kunnen worden of zelfs volledig kunnen verdwijnen.

Behandeling donkere kringen ogen
Met behulp van de Bio wave/ Micro current behandeling kunnen we de huid rond de ogen binnen enkele behandelingen weer helemaal opgefrist hebben. En je ziet al resultaat direct na de eerste behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er op alle huidlagen gewerkt alsmede op de onderliggende spieren. Onze spieren in ons gelaat zijn in de jaren wat verslapt en doordat ze wat lui zijn geworden zijn ze ook iets langer. Door de behandeling met de Biowave  krijgen onze spieren hun volume weer terug en zullen zich direct verstrakken. Daarnaast worden alle functies geboost en gaat de productie van colageen en elastine omhoog. Hiernaast werkt de Biowave ook nog eens detoxing. Een extreme afvoer van vocht en afvalstoffen gecombineerd met een maximale hydratatie. Het resultaat kunnen we heel lang vasthouden doordat de energie die in onze cellen zit omhoog gebracht wordt naar een niveau wat deze cellen toen we jong waren. Het mooie is dat de behandeling niet pijnlijk is en er geen risico’s of bijwerkingen aan zitten…

Maar voordat we met een behandeling beginnen bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult samen met u wat de oorzaak is van de donkere kringen om zo de behandeling met het beste resultaat voor uw huid te kunnen bepalen.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Reacties uitgeschakeld voor Donkere kringen onder ogen
nl_NLNederlands