Slappe huid gezicht verstrakken
Behandelingen

slappe huid gezicht verstrakken met Elastine Infusion

Verminderde elasticiteit of een slappe huid wordt niet alleen veroorzaakt doordat de huid elasticiteit verliest maar ook door een tekort aan energie en bouwstoffen in de huid of door verslapping van de spieren in het gezicht. Dat betekent dat een goede schoonheidsspecialist eerst goed in kaart moet brengen waar de verminderde elasticiteit of slappe huid door wordt veroorzaakt om het op de juiste manier te kunnen behandelen.

Slappe huid strakker maken
Één factor die iedereen gemeen heeft is last hebben van elastine verlies. vanaf ons 25e levensjaar beginnen we elastine te verliezen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar wordt als verminderde elasticiteit of slappe huid. Elastine geeft de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Het bepaald de weerbaarheid en stevigheid van de huid. Hoe hoger de activiteit van de elastine vezels hoe beter de elasticiteit. Elastine is een van de meest belangrijke elementen in uw huid en dus van groot belang bij verminderde elasticiteit of slappe huid.

Elasticiteit van de huid herstellen
Elastine Herstel Therapie is een geweldige methode om uw huid te verstrakken en de elasticiteit van de huid te herstellen. Tijdens deze salonbehandeling wordt gebruik gemaakt van apparatuur wat de huid licht verwarmt en waarbij enorme hoge doseringen Tropo-elastine in de huid wordt ingesluisd met als doel de verminderde elasticiteit en slappe huid te herstellen. Dit mag 1 x per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie 2 jaar elastineverlies worden hersteld. De behandeling kan naast verminderde elasticiteit of slappe huid ook zware oogleden doen verminderen.

Voor thuisgebruik
Voor thuis is er een mooie aanvullend product te gebruiken als creme of als serum onder de eigen creme. Het is een zeer geconcentreerd product voor thuisgebruik, wordt makkelijk door de huid opgenomen en verankert zich daar met het bestaande elastine om daar een krachtige lifting en anti-rimpelwerking te bewerkstelligen en zo de jeugdigheid van de huid helpt te behouden en verminderde elasticiteit en slappe huid voorkomen. Tevens helpt het bestaande rimpels vervagen en nieuwe rimpels,verminderde elasticiteit en slappe huid worden effectief voorkomen. Het geeft een mooi volume aan de huid, en verminderd zichtbaar een verminderde elasticiteit, slappe huid en zonschade in de vorm van pigmentvlekjes in de huid.

Meer weten verminderde elasticiteit en slappe huid en Elastine Herstel Therapie? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat All About Beauty voor uw huid kan betekenen!

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands