...

slappe huid gezicht verstrakken met Elastine Infusion

Slappe huid gezicht

Verminderde elasticiteit of een slappe huid wordt niet alleen veroorzaakt doordat de huid elasticiteit verliest maar ook door een tekort aan energie en bouwstoffen in de huid of door verslapping van de spieren in het gezicht. Dat betekent dat een goede schoonheidsspecialist eerst goed in kaart moet brengen waar de verminderde elasticiteit of slappe huid door wordt veroorzaakt om het op de juiste manier te kunnen behandelen. huid liften zonder operatie.

Slappe huid gezicht verstrakken

Slappe huid strakker maken

Één factor die iedereen gemeen heeft is last hebben van elastine verlies. vanaf ons 25e levensjaar beginnen we elastine te verliezen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar wordt als verminderde elasticiteit of slappe huid. Elastine geeft de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Het bepaald de weerbaarheid en stevigheid van de huid. Hoe hoger de activiteit van de elastine vezels hoe beter de elasticiteit. Elastine is een van de meest belangrijke elementen in uw huid en dus van groot belang bij verminderde elasticiteit of slappe huid.

slappe huid gezicht

Elasticiteit van de huid herstellen

Elastine Herstel Therapie is een geweldige methode om uw huid te verstrakken en de elasticiteit van de huid te herstellen. Tijdens deze salonbehandeling wordt gebruik gemaakt van apparatuur wat de huid licht verwarmt en waarbij enorme hoge doseringen Tropo-elastine in de huid wordt ingesluisd met als doel de verminderde elasticiteit en slappe huid te herstellen. Dit mag 1 x per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie 2 jaar elastineverlies worden hersteld. De behandeling kan naast verminderde elasticiteit of slappe huid ook zware oogleden doen verminderen. Met deze behandeling kunnen we de huid strakker maken.

Voor thuisgebruik

Voor thuis is er een mooie aanvullend product te gebruiken als creme of als serum onder de eigen creme. Het is een zeer geconcentreerd product voor thuisgebruik, wordt makkelijk door de huid opgenomen en verankert zich daar met het bestaande elastine om daar een krachtige lifting en anti-rimpelwerking te bewerkstelligen en zo de jeugdigheid van de huid helpt te behouden en verminderde elasticiteit en slappe huid voorkomen. Tevens helpt het bestaande rimpels vervagen en nieuwe rimpels,verminderde elasticiteit en slappe huid worden effectief voorkomen. Het geeft een mooi volume aan de huid, en verminderd zichtbaar een verminderde elasticiteit, slappe huid en zonschade in de vorm van pigmentvlekjes in de huid.

Meer weten verminderde elasticiteit en slappe huid en Elastine Herstel Therapie? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat All About Beauty voor uw huid kan betekenen!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.