Oogleden en wenkbrauwen liften zonder operatie in 1 behandeling

Kunnen we onze huid een stapje terug in de tijd zetten en er zo weer jaren jonger uitzien? Dat is een veel gestelde vraag waar we bij All About Beauty volmondig JA op kunnen antwoorden!

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels. Het zijn allemaal prima redenen om over te gaan op een behandeling Face en Body Lift Ultherapie.

Je kunt kiezen voor een complete behandeling van gezicht en hals maar vaak zijn het de kleine details die een groots effect hebben. Vaak zorgt het behandelen van de oogzone er voor dat je er niet meer zo moe uitziet en veel meer straalt.

De huid is rond de ogen dunner dan op andere delen van het gezicht, dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest.

De Face en Body Lift heeft een speciaal oogprogramma, juist voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen, zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

De Face en Body Lift (ook wel Ultherapie, Ulthera, HiFu, Ultrasound of Sculptor genoemd) is op dit moment een van de bekendste en meest effectiefste methodes voor huidverjonging zonder spuiten of snijden.

Actie september en oktober;
Oogleden, wenkbrauwen en voorhoofd van € 550,00 voor € 350,00
Ogen compleet, wenkbrauwen en voorhoofd van € 675,00 voor € 450,00

In slechts 1 behandeling een zichtbare lifting van de oogleden en wenkbrauwen, vervaging van rimpels en lijntjes en een strakkere huid rond de ogen waardoor een stralende open blik gerealiseerd wordt.

Meer weten over Ultherapie en de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.