Behandeling met hifu ultherapie
Geen categorie

Oogleden en wenkbrauwen liften zonder operatie in 1 behandeling

Met de Natuurlijke Facelift van All About Beauty is het mogelijk om oogleden en wenkbrauwen te liften zonder operatie, in slechts 1 behandeling.

Kunnen we onze huid een stapje terug in de tijd zetten en er zo weer jaren jonger uitzien? Dat is een veel gestelde vraag waar we bij All About Beauty volmondig JA op kunnen antwoorden!

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels. Het zijn allemaal prima redenen voor een behandeling met de Natuurlijke Facelift van All About Beauty.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een behandeling van hele gezicht en de hals maar vaak zijn het de kleine details die een groots effect hebben. Het alleen behandelen van de oogzone bijvoorbeeld zorgt er al voor dat je er niet meer zo moe uitziet en veel meer straalt.Huidverjonging zonder spuiten of snijden

De huid is rond de ogen is dunner dan op andere delen van het gezicht. Dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest.

De Natuurlijke Facelift van All About Beauty heeft een speciaal programma voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen. Zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

De Natuurlijke Facelift op basis van Hifu Ultherapie is op dit moment een van de bekendste en meest effectiefste methodes voor huidverjonging zonder spuiten of snijden.

In slechts 1 behandeling een zichtbare lifting van de oogleden en wenkbrauwen, vervaging van rimpels en lijntjes en een strakkere huid rond de ogen waardoor een stralende open blik gerealiseerd wordt.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands