Oogleden en wenkbrauwen liften zonder operatie in 1 behandeling

Oogleden en wenkbrauwen liften

Met de Natuurlijke Facelift van All About Beauty is het mogelijk om oogleden en wenkbrauwen te liften zonder operatie, in slechts 1 behandeling. ogen liften zonder operatie.

Kunnen we onze huid een stapje terug in de tijd zetten en er zo weer jaren jonger uitzien? Dat is een veel gestelde vraag waar we bij All About Beauty volmondig JA op kunnen antwoorden!

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels. Het zijn allemaal prima redenen voor een behandeling met de Natuurlijke Facelift van All About Beauty.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een behandeling van hele gezicht en de hals maar vaak zijn het de kleine details die een groots effect hebben. Het alleen behandelen van de oogzone bijvoorbeeld zorgt er al voor dat je er niet meer zo moe uitziet en veel meer straalt.

Oogleden en wenkbrauwen liften

 


Huidverjonging zonder spuiten of snijden

De huid is rond de ogen is dunner dan op andere delen van het gezicht. Dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest.

natuurlijke wenkbrauwlift | All About Beauty

De Natuurlijke Facelift van All About Beauty heeft een speciaal programma voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen. Zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen. ogen liften zonder snijden.

De Natuurlijke Facelift op basis van Hifu Ultherapie is op dit moment een van de bekendste en meest effectiefste methodes voor huidverjonging zonder spuiten of snijden.

In slechts 1 behandeling een zichtbare lifting van de oogleden en wenkbrauwen, vervaging van rimpels en lijntjes en een strakkere huid rond de ogen waardoor een stralende open blik gerealiseerd wordt.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

De Natuurlijke Facelift behandeling met Hifu Ultherapie is geschikt voor het liften, verstevigen en verstrakken van de huid, gezicht, ogen, wenkbrauwen, voorhoofd, wangen, kaaklijn, hamsterwangen, onderkin, kalkoennek, decolleté en hals

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.