oogleden liften zonder operatie of snijden
social media

Oogleden liften zonder operatie

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels. Het zijn allemaal prima redenen voor een behandeling met de Hifu Ultherapie.

Je kunt kiezen voor een complete behandeling van gezicht en hals maar vaak zijn het de kleine details die een groots effect hebben. Vaak zorgt het behandelen van de oogzone, het liften van de oogleden, er voor dat je er niet meer zo moe uitziet en veel meer straalt. De oogleden liften kan zonder operatie in slechts 1 behandeling met de Hifu Ultherapie facelift behandeling.

De huid is rond de ogen dunner dan op andere delen van het gezicht, dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest. De Hifu Ultherapie heeft een speciaal oogprogramma, juist voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen. Zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands