...

Oogleden liften zonder operatie

Hangende oogleden

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels. Het zijn allemaal prima redenen voor een behandeling met de Hifu Ultherapie.

Je kunt kiezen voor een complete behandeling van gezicht en hals maar vaak zijn het de kleine details die een groots effect hebben. Vaak zorgt het behandelen van de oogzone, het liften van de oogleden, er voor dat je er niet meer zo moe uitziet en veel meer straalt. De oogleden liften kan zonder operatie in slechts 1 behandeling met de Hifu Ultherapie facelift behandeling.

oogleden liften zonder operatie of snijden

Hifu ultherapie

De huid is rond de ogen dunner dan op andere delen van het gezicht, dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest. De Hifu Ultherapie heeft een speciaal oogprogramma, juist voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen. Zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.