donkere kringen onder de ogen verminderen
Geen categorie

Hoe kom je van donkere kringen af?

Donkere kringen onder de ogen, is een veel voorkomend probleem. Helaas is niet specifiek één ding dat ze veroorzaakt, er zijn verschillende oorzaken. Donkere kringen onder de ogen kunnen erfelijk zijn, door ziekte of een ongezonde levensstijl veroorzaakt worden maar ze kunnen ook ontstaan door verkeerde oogverzorgingsproducten.

5 tips om donkere kringen onder de ogen te verminderen

Vermijd bepaalde producten voor wimpergroei
Blijf uit de buurt van prostaglandine-analogen die door sommige huidverzorgingsbedrijven worden gebruikt om wimpers te versterken. Deze producten kunnen uw oogkleur donkerder maken en donkere kringen onder de ogen veroorzaken. Deze effecten verdwijnen mogelijk niet als u stopt met het gebruik van het product, dat is de reden dat er nu in Nederland en Belgie gewerkt wordt om deze producten uit de handel te halen.

Slaap voldoende
De aanbevolen 8 uur slaap per nacht zijn om zoveel redenen belangrijk! Als u problemen heeft met snurken, raadpleeg dan uw arts in verband met slaapapneu, het komt vaker voor dan mensen denken en heeft andere vervelende bijwerkingen dan dat u er moe uitziet.

Gebruik de juiste oogverzorgingsproducten
De oogcreme en het oogserum van Zilverberg Cosmetics behandelen alle oorzaken van donkere kringen en wallen. Door hun actieve ingrediënten zijn het beide krachtpatsers voor iedereen die de gezondheid van de huid rondom de ogen wil verbeteren.

Huid onder de ogen verstevigen
Donkere kringen kunnen worden veroorzaakt door verwijde of prominente bloedvaatjes die door de dunne huid rond de ogen zichtbaar kunnen zijn. De oogproducten van Zilverberg Cosmetics verstevigen de huid rond de ogen waardoor donkere kringen minder zichtbaar worden.

Pigment in de huid verminderen
Soms is de oorzaak van donkere kringen onder de ogen een teveel aan pigment in de huid. Pigmentatie kan worden veroorzaakt door te veel melanine, en in dit geval helpt de Brightening Creme van Zilverberg Cosmetics om het pigment in de huid te verminderen waardoor donkere kringen onder de ogen verminderen.

Meer weten over de beste producten of behandelingen voor uw ogen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands