Hoe kom je van donkere kringen af?

donkere kringen onder de ogen verminderen

Donkere kringen

Donkere kringen onder de ogen, is een veel voorkomend probleem. Helaas is niet specifiek één ding dat ze veroorzaakt, er zijn verschillende oorzaken. Donkere kringen onder de ogen kunnen erfelijk zijn, door ziekte of een ongezonde levensstijl veroorzaakt worden maar ze kunnen ook ontstaan door verkeerde oogverzorgingsproducten.

 

5 tips om donkere kringen onder de ogen te verminderen

Vermijd bepaalde producten voor wimpergroei

Blijf uit de buurt van prostaglandine-analogen die door sommige huidverzorgingsbedrijven worden gebruikt om wimpers te versterken. Deze producten kunnen uw oogkleur donkerder maken en kringen onder de ogen veroorzaken. Deze effecten verdwijnen mogelijk niet als u stopt met het gebruik van het product, dat is de reden dat er nu in Nederland en Belgie gewerkt wordt om deze producten uit de handel te halen.

Slaap voldoende

De aanbevolen 8 uur slaap per nacht zijn om zoveel redenen belangrijk! Als u problemen heeft met snurken, raadpleeg dan uw arts in verband met slaapapneu, het komt vaker voor dan mensen denken en heeft andere vervelende bijwerkingen dan dat u er moe uitziet.

Gebruik de juiste oogverzorgingsproducten

De oogcreme van Zilverberg Cosmetics behandelen alle oorzaken van kringen en wallen. Door hun actieve ingrediënten zijn het beide krachtpatsers voor iedereen die de gezondheid van de huid rondom de ogen wil verbeteren.

Huid onder de ogen verstevigen

Donkere kringen kunnen worden veroorzaakt door verwijde of prominente bloedvaatjes die door de dunne huid rond de ogen zichtbaar kunnen zijn. De oogproducten van Zilverberg Cosmetics verstevigen de huid rond de ogen waardoor donkere kringen minder zichtbaar worden.