Kalkoennek en slappe huid hals liften
Kalkoennek en slappe huid hals liften

Kalkoennek en slappe huid hals liften

Kalkoennek en slappe huid hals liften zonder chirurgie in slechts 1 behandeling met de Hifu Ultherapie

Kalkoennek of slappe huid hals
Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en verliest de huid haar elasticiteit. Dat komt omdat het onderhuids steunweefsel met wat hulp van de zwaartekracht haar volume en stevigheid verliest.

Onze huid bestaat uit verschillende lagen. Hoe meer collagene en elastische vezels we in de huid hebben hoe strakker onze huid vastzit. Dus veel collagene en elastische vezels geven een stakkere hals. Onder de lederhuid zit het bindweefsel, bindweefsel verbind in ons lichaam alles aan elkaar dus is het van belang om te zorgen dat ons bindweefsel stevig blijft, hoe slapper het bindweefsel hoe slapper onze huid. Verder is er ook nog een verminderde spanning in de spieren op de kaaklijn. Hierdoor krijg je ook een verlapping van de kaaklijn die doorloopt in de hals. Daarnaast hebben we vaak te maken met een ophoping van vet, die er voor zorgt dat de hals ook niet optimaal meer kan verstrakken.

Oorzaken kalkoennek of slappe huid hals:
Vermindering elasticiteit
Vermindering collagene vezels
Afname bindweefsel
Afname spierspanning kaaklijn
Ophoping vet in hals

Halslift zonder operatie
Met de Hifu Ultherapie kunnen we in 1 behandeling de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleren waardoor de hals en kaakcontouren verstrakken.

Kijk hier voor meer info over de Hifu Ultherapie

Benieuwd naar wat de oorzaak van uw kalkoennek of verslapte hals is? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Gratis Consult

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands