Hifu Ultherapie Facelift

Hifu Ultherapie, de facelift zonder operatie

Het idee van een chirurgische facelift, minilift of ooglift staat niet iedereen aan, Hifu Ultherapie biedt hiervoor een mooi alternatief. Bij All About Beauty werken we met 4D Hifu ultherapie. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound om de huid te verstevigen en verstrakken. Met deze techniek wordt een liftend effect van de huid bereikt zonder gebruik te maken van injecties of plastische chirurgie. Voor een facelift, halslift, wenkbrauwlift, ooglift, of het verstevigen van de kaaklijn hoeft u vanaf nu niet meer naar de plastisch chirurg. Ook is het mogelijk de huid van armen, benen, buik en billen te verstevigen en liften.

Naarmate we ouder worden, verminderd het collageen en elastine in onze huid, waardoor de huid haar elasticiteit verliest en slapper wordt. Tijdens de behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst en wordt er met behulp van ultrasound energie door de bovenste lagen van de huid geleid om de natuurlijke collageenaanmaak in de huid te stimuleren en zo de huid van gezicht en lichaam zichtbaar jonger en strakker te maken. Daarom is deze behandeling een goed alternatief voor een facelift, halslift, ooglidcorrectie of wenkbrauwlift.

De behandeling werkt in de diepte zonder schade te veroorzaken aan de oppervlakte van de huid. De 4D Hifu Ulterapie is de perfecte behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien zonder operatie en zonder herstelperiode.

Tijdens de behandeling wordt een tijdelijke prikkeling of warmte ervaren. Klanten omschrijven de Hifu Ulterapie behandeling als aangenaam warm en licht prikkelend alsof er elastiekjes tegen de huid tikken.

Het verschil tussen de gewone Hifu Ultherapie en 4D Hifu Ultherapie, is dat we met de 4D Hifu Ultherapie 11 lijnen tegelijk op de huid behandelen, waar de oude Hifu Ultherapie en Ultherapy slechts één lijn per keer behandeld. Bij de 4D HIFU Ultherapie behandeling wordt er met 11 lijnen, veel meer collageen gestimuleerd en opnieuw opgebouwd in de huid, wat voor veel meer verstrakking en versteviging zorgt dan met de gewone Hifu Ultherapie.

De resultaten met 4D HIFU zijn ook vele malen beter omdat de lijnen vele malen dichter op elkaar zitten dan bij andere Hifu Ultherapie behandelingen. Je hebt genoeg aan 1 behandeling voor een optimaal resultaat. Je huid is gladder, strakker en gelift, zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

Met de 4D Hifu Ultherapie kunnen we de huid dus gelijkmatiger met meer resultaat behandelen en is de behandelduur korter.

De 4D Hifu Ultherapie behandeling is een niet-invasieve huidbehandeling wat betekent dat er geen hersteltijd nodig is. U hoeft geen vrij te nemen en kan en mag alles gewoon doen.

De behandeling wordt ook wel de face lift zonder snijden genoemd, 4D Hifu Ultherapie is de gouden standaard, niet alleen voor het liften en verstevigen van de huid maar ook voor het verminderen van rimpels!!

De 4D Hifu Ulterapie behandeling;
-Verminderd rimpels
-Lift en verstevigd de huid van gezicht, hals en lichaam
-Verbetert huidelasticiteit en gezichtscontouren
-Verstevigd  de kaaklijn en wangen
-Lift en verstevigd wenkbrauwen en oogleden
-Verbetert de huidstructuur, geeft een heldere en frisse teint
-lift en verstevigd de huid van armen, benen, buik en billen
-verstrakt en verstevigd de lichaamscontouren

Meer weten over deze behandeling? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u er graag meer over!

Kijk hier voor de prijslijst
Voor en na foto’s kijk hier

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands