Kalkoennek verslapte hals

Kalkoennek verminderen

Kalkoennek of een verslapte hals liften zonder chirurgie in slechts 1 behandeling met de Natuurlijke Facelift van All About Beauty.

Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en verliest de huid haar elasticiteit. Dat komt omdat het onderhuids steunweefsel met wat hulp van de zwaartekracht haar volume en stevigheid verliest.

Onze huid bestaat uit verschillende lagen. Hoe meer collagene en elastische vezels we in de huid hebben hoe strakker onze huid vastzit. Dus veel collagene en elastische vezels geven een stakkere hals. Onder de lederhuid zit het bindweefsel, bindweefsel verbind in ons lichaam alles aan elkaar dus is het van belang om te zorgen dat ons bindweefsel stevig blijft, hoe slapper het bindweefsel hoe slapper onze huid. Verder is er ook nog een verminderde spanning in de spieren op de kaaklijn. Hierdoor krijg je ook een verlapping van de kaaklijn die doorloopt in de hals. Daarnaast hebben we vaak te maken met een ophoping van vet, die er voor zorgt dat de hals ook niet optimaal meer kan verstrakken.

Oorzaken

Oorzaken kalkoennek of slappe huid hals;
Vermindering elasticiteit
Vermindering collagene vezels
Afname bindweefsel
Afname spierspanning kaaklijn
Ophoping vet in hals

Natuurlijke facelift

Met de Natuurlijke Facelift behandeling kunnen we in 1 behandeling de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleren waardoor de hals en kaakcontouren verstrakken.

Benieuwd naar wat de oorzaak van uw kalkoennek of verslapte hals is? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!