Kalkoennek en slappe huid hals liften

Kalkoennek en slappe huid hals liften zonder chirurgie in slechts 1 behandeling met de Hifu Ultherapie

Kalkoennek of slappe huid hals

Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en verliest de huid haar elasticiteit. Dat komt omdat het onderhuids steunweefsel met wat hulp van de zwaartekracht haar volume en stevigheid verliest.

Onze huid bestaat uit verschillende lagen. Hoe meer collagene en elastische vezels we in de huid hebben hoe strakker onze huid vastzit. Dus veel collagene en elastische vezels geven een stakkere hals. Onder de lederhuid zit het bindweefsel, bindweefsel verbind in ons lichaam alles aan elkaar dus is het van belang om te zorgen dat ons bindweefsel stevig blijft, hoe slapper het bindweefsel hoe slapper onze huid. Verder is er ook nog een verminderde spanning in de spieren op de kaaklijn. Hierdoor krijg je ook een verlapping van de kaaklijn die doorloopt in de hals. Daarnaast hebben we vaak te maken met een ophoping van vet, die er voor zorgt dat de hals ook niet optimaal meer kan verstrakken.

kalkoennek

Oorzaken kalkoennek of slappe huid hals:

  • Vermindering elasticiteit
  • Vermindering collagene vezels
  • Afname bindweefsel
  • Afname spierspanning kaaklijn
  • Ophoping vet in hals

Halslift zonder operatie

Met de 4D Hifu Ultherapie kunnen we in 1 behandeling de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleren waardoor de hals en kaakcontouren verstrakken.

Kijk hier voor meer info over de 4D Hifu Ultherapie

Benieuwd naar wat de oorzaak van uw kalkoennek of verslapte hals is? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.