...

Face cupping

Face cupping

We kunnen een bindweefselmassage met de hand doen maar we kunnen ook gebruik maken van cups. Face cupping is een vorm van bindweefselmassage waarbij vacuumcups van siliconen worden gebruikt.

Face cupping behandeling gezicht

Bij het werken met de siliconen vacuumcups ontstaat er een soort zuignap-effect op de huid. Wanneer de cups over de huid bewegen wordt de doorbloeding in de huid en de aanmaak van collageen en elastine in de huid extra gestimuleerd. Omdat vocht rond de ogen wordt afgevoerd verminderen wallen en donkere kringen. Daarnaast kan face cupping helpen om spierspanning en verklevingen in de huid te verminderen en celherstel te bevorderen. Het resultaat? Een stevigere en strakkere huid!

Cups

We werken tijdens de behandeling met diverse formaten cups. De cups die we rond de ogen gebruiken zijn kleiner en zachter dan bijvoorbeeld de cups die we op de wangen gebruiken. Door het losmaken van het onderhuids bindweefsel verbetert de doorbloeding, de teint en structuur van de huid waardoor rimpels minder diep worden en de huid steviger en strakker wordt. Omdat cupping de doorbloeding en doorlaatbaarheid van de huid verbetert gebruiken we onder de cups een serum. Hierdoor wordt de huid van extra voedingstoffen en bouwstoffen voorzien.

Behandeling met facecups

Na een bindweefselmassage of cupping behandeling bij All About Beauty Turnhout ziet het complete huidbeeld er fijner, gladder en steviger uit. Uw huid straalt en voelt herboren aan!

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.