De huid tijdens de menopauze overgang

Menopauze

De menopauze overgang veroorzaakt veel veranderingen in de huid. Mede omdat de aanmaak van het lichaamseigen collageen verminderd. Daarnaast verliezen we onderhuids vet waardoor het volume in het gezicht verminderd en neemt de elasticiteit van de huid af waardoor de huid slapper wordt. Dat, in combinatie met verlies aan vocht en talg in de huid, veroorzaakt door hormonale veranderingen, kan verslapping van de huid veroorzaken. De verslapping van de huid is vooral zichtbaar bij de hals (kalkoennek), kaaklijn en wangen. De huidverslapping veroorzaakt fijne lijntjes en rimpels die rond de menopauze overgang zichtbaar worden in de vorm van kraaienpootjes en lijntjes boven de bovenlip.

Gelukkig zijn er goede behandelingen die de huid weer stevig kunnen maken en meer volume kunnen geven. Hoe? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

menopauze en de huid

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.