social media

Bindweefselmassage behandeling

Misschien heb je wel eens van bindweefselmassage behandeling en de vele voordelen voor de huid gehoord. Maar wil je eerst nog wat meer informatie voordat je een behandeling inboekt.

Laat ik dan eerst uitleggen wat bindweefsel is en waar het voor dient. Bindweefsel is in ons hele lichaam aanwezig en ondersteunt alle weefsels en organen. In het onderhuids bindweefsel, vinden we ook bundels collageen en elastine. Bij jonge mensen geeft dit een gladde stralende huid. Maar als we ouder worden, verminderd de aanmaak en kwaliteit van collageen en elastine in de huid. De huid verliest hierdoor haar stevigheid waardoor lijntjes en rimpels kunnen ontstaan. Met bindweefselmassage maken we de bundels van collagene en elastische vezels groter en sterker. De doorbloeding in de huid wordt gesimuleerd, de huid wordt echt even wakker geschud om aan het werk te gaan.

De huid krijgt door de bindweefselmassage behandeling een boost en meer energie. De huid gaat weer actief nieuwe huidcellen aanmaken. Hierdoor kan de huid beter herstellen maar ook op een natuurlijke manier verjongen. Het resultaat is een stevigere, zachte en egale huid met minder oneffenheden.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands