social media

Vocht vasthouden in het gezicht

We kennen het allemaal als we slecht geslapen hebben of ziek geweest zijn, dat we wat extra vocht vasthouden in het gezicht.

Door verkeerde leefgewoontes of te weinig lichaamsbeweging, kunnen de lymfe banen verstopt raken. Hierdoor gaan we vocht vasthouden in het gezicht. Er kunnen dan vochtophopingen in het gezicht en een te veel aan afvalstoffen in de huid ontstaan. Dit zie je onder andere terug in het gezicht in de vorm van donkere kringen onder de ogen of vocht wallen onder de ogen.

Manuele lymfedrainage is een zachte aangename massagevorm welke de doorstroming van de lymfe weer op gang helpt. Hierdoor verminderen donkere kringen, vochtwallen en vochtophopingen in het gezicht zichtbaar. Daarom is lymfedrainage een belangrijk onderdeel van vrijwel elke behandeling bij All About Beauty Turnhout.

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands