Rimpels rond de mond verminderen
Rimpels rond de mond verminderen

Rimpels rond de mond verminderen

Bijna alle vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met rimpeltjes en lijntjes rond de mond.

Oestrogeen oorzaak rimpels
Deze rimpels ontstaan door het verlies van elasticiteit van de huid en het minder vol worden van de lippen. Overmatig zonnen en roken hebben een negatieve invloed op deze rimpels en lijntjes. Maar ook de vermindering van het vrouwelijk hormoon oestrogeen zorgt ervoor dat we rimpels en lijntjes rond de mond krijgen.

Rimpels en lijntjes rond de mond worden ook wel liefkozend plooirokje of streepjescode genoemd.

voorna1Behandeling rimpels bovenlip
De eerste stap is zorgen dat er genoeg energie in de huidcellen komt zodat de huid kan doen wat we van haar vragen; een stapje terug in de tijd te zetten. Om energie in de huid te krijgen is het van belang dat de huid voldoende vocht, vitamines en mineralen tot zich krijgt. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuwe collagene- en elastische vezels. Daarom adviseren we naast de behandeling  in de salon ook thuis de huid rond de mond goed te verzorgen met goede huidverzorgingsproducten.

Bij All About Beauty hebben we diverse intensieve en minder intensieve behandelingen om rimpeltjes en lijntjes rond de mond op een natuurlijke manier aan te pakken. Dat kan in de vorm van een eenmalige intensieve behandeling met de Face en Bodylift maar ook minder intensieve behandelingen als BioSkinJetting, BioWave of Softlaser geven een duidelijk resultaat.

Onder de pagina staat een interview met Mitja van All About Beauty waarin hij meer verteld over de rimpeltjes rond de mond.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor uw huid!

Gratis Consult

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands