...

Rimpel neus lippenplooi

Rimpel neus lippenplooi wordt veroorzaakt door een combinatie van vier factoren:

  1. Contractie mimische spieren
  2. Verslapping van de huid
  3. Tekort aan vocht en vet  in de huid

Vaak krijg ik in mijn instituut de vraag de neuslippenlijn te verminderen. Vaak vindt men de rimpel neus lippenplooi storend omdat deze een vermoeide uitdrukking in het gezicht geeft.

Rimpels door mimische spieren:

Als er één zone veel beweegt bij de meeste mensen in het wel de mond zone. Lachen, praten en zelfs gapen zorgen dat er elke keer weer een “vouw”ontstaan in de neus-lippenplooi. Wanneer de jaren verstrijken hebben we logischer wijs meer bewogen met onze mondzone en ontstaan er op een gegeven ogenblik blijvende lijntjes. Voeding voor u huid door een goede creme of behandeling beschermt uw huid voor het ontstaan van blijvende lijntjes.

 

Rimpels door verslapping van de huid:

rimpel neus lippenplooi

Onderhuids bindweefsel breekt af naar mate we ouder worden. De mate dat dit gebeurt is afhankelijke van een combinatie van erfelijke factoren en invloeden van binnen en buitenaf zoals gezondheid, voeding, roken, koffie drinken en zon.en de schedel. De huid  wat eerst om het bindweefsel van de jukbeenderen zat gaat door de zwaartekracht verplaatsen richting kaaklijn en er ontstaat een diepere neus-lippenlijn en een verslapte kaaklijn.

Rimpels door tekorten van vocht en vet in de huid:

Wanneer een huidzone veel beweegt en ook  nog eens tekort aan hydratatie heeft of talg kun je je voorstellen dat de huid droogte lijnen omzet in rimpels. Een goede preventie en herstel zijn dus belangrijk om een neuslippenlijn rimpel tegen te gaan of te verminderen. Een Huidscan kan u inzicht geven in eventuele tekorten in uw huid. De huidscan doen we gratis bij iedereen nieuwe klant in ons instituut.

Waarom werken fillers vaak niet op een rimpel neus lippenplooi? Hoe rimpels verminderen

Wanneer een neus- lippenlijn veroorzaakt is door verslapping is de mooiste oplossing het liften van de wangpartij. Door de wangen te liften komt de deruk van de neus-lippen lijn af en zal het resultaat  het meest natuurlijk ogen. Een filler heeft bij een verder stadium van verslapping geen zin omdat er dan een vreemde bult zal ontstaan, doordat de rimpel de hoeveelheid filler moet hebben als de dikte van de overhangende plooi. Dit zal een onnatuurlijk resultaat kunnen geven.

gratis meting van de huid
Behandeling met hifu ultherapie

Rimpel verminderen. Facelift met of zonder mes?

U zal een afweging moeten maken voor uzelf, of u een facelift door middel van chirurgie wil ondergaan of een facelift zonder snijden. Met de 4D Hifu Ultherapie kunnen we de huid liften en verstevigen zonder te prikken of snijden. Door middel van ultrasound wordt de huid gelift en verstevigd. Met deze methode kunt u de stap naar het mes uitstellen of afstellen en verjongt u uw eigen huid op natuurlijke wijze!

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.