...

Huid liften en verstrakken met 4D Hifu Ultherapie

Natuurlijke facelift – huid liften

Onze genen bepalen mede voor een deel hoe onze huid zal verouderen. Gelukkig hebben we met de Hifu Ultherapie een wapen om de huid natuurlijk te liften en verstrakken. Het reslutaat is een natuurlijke facelift.

huidveroudering rond de ogen

Vermoeide huid

We weten dat wanneer we ouder worden of een periode van stress en vermoeidheid achter de rug hebben dat de energie in ons lichaam afneemt. Als de energie in onze huid afneemt, zien we dat de huid afvalstoffen moeilijker kan afvoeren waardoor rimpels, wallen en donkere kringen zichtbaar worden.  Het is dus van belang dat we het energieniveau in ons lichaam en onze huid hoog houden waardoor we er beter uitzien en ons beter voelen. Dat doen we door goed te slapen, gezond te eten, te bewegen enz.

Huidveroudering verminderen en huid liften

Maar soms heeft de huid wat extra hulp nodig om die tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen dan wel te verwijderen. En dan kan een behandeling als 4D Hifu Ultherapie een handje helpen. De 4D Hifu Ultherapie geeft in 1 behandeling een super en blijvend resultaat.

Huid liften met Ultherapie

De 4D Hifu Ultherapie is op dit moment een van de meest bekendste en krachtigste methodes voor natuurlijke huidverjonging. De behandeling is gericht op een snelle verbetering en verjonging van de huid. De 4D Hifu Ultherapie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en steviger word.

huid liften resultaat foto hifu ultherapie

Huid liften en strakker maken

Met de 4D Hifu Ultherapie kunnen we de oogleden, wenkbrauwen, kaakcontouren en wangen liften en strakker maken met een fantastisch reslultaat. Door het verstrakken en liften van de huid zie je rimpels verminderen, de contouren liften en zie je er jaren jonger uit. Maar ook de rest van het lichaam kunnen we op deze manier effectief behandelen.

Direct resultaat

Het voordeel is dat je direct resultaat ziet, niet in de huid hoeft te prikken of snijden, geen verlies van huidelasticiteit heb en je direct verder kunt gaan met je drukke dagelijkse bestaan. De eerste resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, na 3 tot 6 maanden is het effect optimaal. Zo kunt u heel effectief uw huid liften.

4D Hifu Ultherapie is een andere behandeling dan een Hifu behandeling. Een Hifu behandeling is minder intensief, geeft minder resultaat en het resultaat houdt maar 6 tot 8 weken. Terwijl het resultaat van de Hifu Ultherapie behandeling gedurende 6 maanden opbouwt en 1,5 jaar zichtbaar blijft. Dat verklaart ook het verschil in prijs.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.