...

All About Beauty

All About Beauty is een modern Beauty-instituut gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering.

pand all about beauty | All About Beauty

Het team van All About Beauty heeft sinds 1999 al veel vrouwen en mannen in zowel Belgie als Nederland geholpen om een mooie gezonde huid te krijgen en rimpels, wallen, donkere kringen, huidverslapping en pigmentvlekken duidelijk zichtbaar te verminderen.

We zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging omdat wij van mening zijn dat je beter van 1 ding (in ons geval huidverjonging van het gezicht) heel veel kunt weten, dan van veel dingen maar een beetje. Dat is de reden dat u bij ons niet terecht kunt voor bv. pedicure, manicure, harsen of massages. Natuurlijk modelleren of ontharen we tijdens een behandeling de wenkbrauwen of de bovenlip indien gewenst, dit valt voor ons onder service.

schoonheidssalon | All About BeautyJe huid laat zien wie je bent!

Eigenaar Mitja Zilverberg is dagelijks bezig om zijn kennis over de huid te delen. Hij legt graag uit hoe de huid functioneert en wat de oorzaak is van bepaalde tekenen van veroudering. Dat is de reden dat hij een graag geziene gast is bij diverse tv-programma’s. De combinatie van jarenlange ervaring, kennis van de huid en de laatste behandeltechnieken resulteren in een verbluffend resultaat.

Onze missie is om iedereen een gezonde, stralende en mooie huid te geven.

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk, de kleinschaligheid maakt dit mede mogelijk.

-Bekijk de TV uitzendingen met All About Beauty als beautyexpert……
-Bekijk de ervaringen van Amaryllis Temmerman en Charlotte Leyssen met All About Beauty Turnhout……..

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.