Ervaringen

Amaryllis Temmerman, zangeres, tv-presentatrice en actrice

amaryllistemmerman“Als je veel lacht, zitten je rimpels later op de juiste plaats”

Botox en facelifts zijn niet aan mij besteed, ik hou van een natuurlijke uitstraling. Maar net zoals vele mensen wil ik er graag goed blijven uitzien.

En als je een paar keer per week onder de lampen van een tv studio zit en ‘s avonds ook nog vaak op het podium staat, dan is de conditie van je gelaat en je huid van heel groot belang.

Dankzij Mitja en Petra van “All About Beauty” heb ik de producten van ‘Zilverberg Cosmetics’ leren kennen. Zilverberg Cosmetics bestaat uit een lijn van natuurlijke producten die de huid echt verjongen. En dat zie je niet alleen, dat voel je ook vanbinnen.

Dankzij hun goeie raadgevingen en nuttige tips, is mijn verzorging nu in optimale vorm. Om dat zo te houden, heeft Mitja me ook een regelmatige totale gelaatsverzorging aanbevolen. Sindsdien zie ik er echt veel beter uit. Alles voelt frisser, zit strakker en geeft me de tint die me doet stralen!

‘All About Beauty’ is een tof en dynamisch team dat weet waarover het echt gaat en ik voel me er keer op keer in de watten gelegd.

Dank je wel, Mitja en Petra!

Charlotte Leysen, tv-presentratrice, danseres en zangereschar1

Magische Mitja

Zal ik jullie één van mijn beautygeheimen prijs geven?
Wel, zijn naam is Mitja.Via een gemeenschappelijke vriend leerden we elkaar toevallig kennen.
Elke maand breng ik hem een bezoekje in zijn instituut All About Beauty.
Door de vele make-up die ik voor tv dagelijks opgesmeerd krijg, snakt mijn huid af en toe naar een goeie oplapbeurt en dan vertrouw ik maar 1 persoon en dat is Mitja, Magische Mitja.

char2 | All About BeautyEen gezichtsverzorging bij Mitja is zóveel meer dan wat crèmes op je gelaat.
Mitja kiest voor een heel persoonlijke aanpak, elke persoon en elke huid is uniek.
Alvorens hij aan de behandeling begint vraagt hij me naar mijn eet-, slaap- en verzorgingsgewoontes. Op basis daarvan kiest hij de producten die het best bij me passen.
Aangezien ik soms nog wel eens last durf te hebben van acné zijn dat in mijn geval zachte, frisse producten met een vleugje citrus die heel kalmerend werken.
Zijn behandeling zorgt ervoor dat de onderhuidse ontstekingen verminderen en dat mijn skin een échte boost krijgt. Als afsluiter krijg ik nog een ontspannende gelaatsmassage.

Een ware zen-satie voor mind & body.
Nadien ziet mijn gezicht er opmerkelijk gezond uit, alsof ik de klok rond heb geslapen en net een frisse boswandeling gemaakt heb. Dank je wel en tot snel, Magische Mitja.

Charlotte Leysen

goedeleGoedele Leyssen

Minimaal afzien voor een maximaal resultaat is zo’n beetje mijn credo geworden als ik op zoek ga naar nieuwe behandelingen om over te schrijven. De softlaser staat ergens bovenaan in mijn lijst favorieten. Ik was heel skeptisch, want je voelt niets terwijl ze met je bezig zijn, maar achteraf zag mijn huid er frisser uit, glanzender en energieker. Ik weet dat het als een cliché klinkt, maar achteraf kreeg ik echt veel complimentjes en ik vond ook dat ik er veel minder moe uitzag.
Ik ga niet vaak terug naar testadresjes, want er is nog zoveel nieuws te ontdekken, maar tegenwoordig wring ik mij voor speciale gelegenheden in duizend bochten om toch een afspraak geregeld te krijgen bij All About Beauty…