Elasticiteit van de huid

Elasticiteit huid

Vanaf ons 25e levensjaar verminderd het elasticiteit van de huid door het verlies van elastine in onze huid. Het is een kwestie van tijd voordat dit zichtbaar wordt en de huid slapper wordt en een beetje gaat hangen.

Elastine geeft de huid flexibiliteit en elasticiteit. Denk maar aan een elastiekje, met het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is uitgerekt. Elastine bepaald de weerbaarheid en stevigheid van de huid. Hoe hoger de activiteit van de elastine vezels hoe beter de elasticiteit van de huid.

Stop huidveroudering, de elasticiteit van de huid

Elastine is bij het ouder worden, een van de meest belangrijke elementen in onze huid en dus van groot belang bij een verminderde elasticiteit of verslapping van de huid.

Bij All About Beauty hebben we diverse behandeling om de elasticiteit van de huid te verhogen Met deze behandelingen krijgt de huid duidelijk meer elasticiteit, veerkracht en stevigheid. Op deze manier wordt de huid op natuurlijke wijze gelift.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.