Stop huidveroudering, de elasticiteit van de huid
social media

Elasticiteit van de huid

Vanaf ons 25e levensjaar verminderd het elasticiteit van de huid door het verlies van elastine in onze huid. Het is een kwestie van tijd voordat dit zichtbaar wordt en de huid slapper wordt en een beetje gaat hangen.

Elastine geeft de huid flexibiliteit en elasticiteit. Denk maar aan een elastiekje, met het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is uitgerekt. Elastine bepaald de weerbaarheid en stevigheid van de huid. Hoe hoger de activiteit van de elastine vezels hoe beter de elasticiteit van de huid.

Elastine is bij het ouder worden, een van de meest belangrijke elementen in onze huid en dus van groot belang bij een verminderde elasticiteit of verslapping van de huid.

Bij All About Beauty hebben we diverse behandeling om de elasticiteit van de huid te verhogen Met deze behandelingen krijgt de huid duidelijk meer elasticiteit, veerkracht en stevigheid. Op deze manier wordt de huid op natuurlijke wijze gelift.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands