Wat doet microdermabrassie voor de huid?

Wat doet microdermabrassie voor de huid?

Microdermabrasie is een populaire en niet-invasieve huidbehandeling die wordt gebruikt om de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren. Tijdens een microdermabrasiebehandeling wordt een apparaat gebruikt om de bovenste laag van de huid voorzichtig te scrubben en te polijsten. Dit heeft verschillende voordelen voor de huid:

mesotherapie huidverjongende en verstevigende behandeling Wat doet microdermabrassie1. Exfoliatie van Dode Huidcellen: Microdermabrasie verwijdert voorzichtig de dode huidcellen aan het oppervlak van de huid. Hierdoor kan de huid een frissere en gladdere uitstraling krijgen.

2. Verbeterde Huidtextuur: Door de exfoliatie worden onregelmatigheden in de huidtextuur, zoals fijne lijntjes, kleine littekens en ruwe plekken, verminderd. Dit kan leiden tot een gladdere en gelijkmatigere huid.

3. Stimulatie van Collageenproductie: De exfoliatie en mechanische stimulatie van de huid tijdens microdermabrasie kunnen de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. Deze eiwitten zijn essentieel voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

4. Vermindering van Pigmentatieproblemen: Microdermabrasie kan helpen bij het verminderen van oppervlakkige pigmentatieproblemen, zoals zonnevlekken en ouderdomsvlekken.

5. Vermindering van Verstopte Poriën: De behandeling kan helpen bij het verwijderen van verstopte poriën en het verminderen van mee-eters, waardoor de kans op acne wordt verkleind.

6. Verbeterde Productopname: Na microdermabrasie kunnen huidverzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen, omdat de dode huidcellen die de opname kunnen belemmeren, zijn verwijderd.

7. Verfrissende Huidteint: Door de exfoliatie kan de huid er helderder en frisser uitzien, wat kan bijdragen aan een jeugdiger uiterlijk.

8. Minder Zichtbare Littekens: Microdermabrasie kan helpen bij het verminderen van het uiterlijk van oppervlakkige littekens, zoals littekens veroorzaakt door acne.

Hoe Werkt Microdermabrasie?
Tijdens een microdermabrasiebehandeling wordt een apparaat met kleine schurende kristallen of een diamanttip gebruikt om de bovenste laag van de huid zachtjes te exfoliëren. De dode huidcellen worden vervolgens weggezogen, waardoor een heldere en vernieuwde huid tevoorschijn komt. De behandeling is niet pijnlijk en meestal voelt het aan als een lichte schuring op de huid.

Meer weten over de beste producten en behandelingen voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.