...

Waarom doe ik wat ik doe?

Waarom

Mijn vrouw kwam met de vraag; Waarom doe je wat je doet?
Het antwoord; “Omdat ik het leuk vind!”, was voor haar niet genoeg, ze wilde een echt antwoord…..

Ik doe wat ik doe omdat……. Ik de huid een fantastisch orgaan vind. Het is de spiegel van hoe we leven, alles is terug te zien op onze huid.

Als je slecht slaapt, last hebt van stress, ongezond eet of drinkt, jezelf slecht verzorgd, ziek bent……….Ik ben geen arts en hoef me gelukkig niet met ziekten bezig te houden. Maar ik ben wel een gepassioneerd schoonheidsspecialist en vind het leuk om alles te weten te komen over de huid.

Stralende huid

Vooral hoe we op een natuurlijke manier zo lang mogelijk een gezonde, jonge stralende huid houden. Ik ben dan ook van mening dat je met het verwijderen van oneffenheden en het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid, je stralend oud kunt worden. Daar heb je dus geen botox of plastische chirurgie voor nodig!

Dat is de reden dat ik me als schoonheidsspecialist heb gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die ervoor zorgen dat je er beter en jonger uit gaat zien. En dat vindt ik toevallig ook heel erg leuk om te doen! Hopelijk is ze tevreden met dit antwoord

Meer weten? Ik vertel graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

 

waarom doe ik wat ik doe

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.