social media

Waarom de huid scrubben?

Waarom moet je de huid scrubben, is een vraag die ik vaak krijg. Onze huid is in beweging en verandert elke dag. Elke dag sterven er 20.000 huidcellen af omdat er in de diepere huidlagen nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Het celvernieuwingsproces van de huid duurt als we jong en gezond zijn 28 dagen. Een jonge huid ziet er dan ook stralend uit. Maar met het ouder worden vertraagt het celvernieuwingsproces, de huid oogt hierdoor wat dof, vermoeid, dikker en minder vitaal.

Een scrub heeft tot doel de vertraagde, vermoeide huidcellen een energieboost te geven en de bloedsomloop te stimuleren waardoor onze huidcellen weer actiever worden. De elastine en collageen aanmaak wordt aangewakkerd waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

Het resultaat is een nieuwe gladde huid bevrijd van dode huidcellen die schoner en mooier is. Nu weet je waarom de huid scrubben.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands