...

Verminder fijne lijntjes en rimpeltjes

Lijntjes en rimpeltjes

Wanneer de huid ouder wordt ontstaan er fijne lijntjes en rimpeltjes. Het goede nieuws is dat we huidveroudering een halt kunnen toeroepen en deze lijntjes er rimpeltjes kunnen verminderen.

 

Deze fijne lijntjes en rimpeltjes ontstaan door de jaren heen naar mate we ouder worden. De oorzaak is vaak een teveel zonneschade en hormonale veranderingen in de huid. Omdat de verschillende vrouwelijke hormonen in het lichaam met de leeftijd afnemen, kan de kwaliteit van de huid veranderen en fijne lijntjes en rimpeltjes verergeren.

Huid droog of vochtarm

Fijne lijntjes en rimpeltjes kunnen kunnen duidelijker zichtbaar naar voren komen wanneer de huid droog of vochtarm is. De fijne lijntjes er rimpeltjes kunnen steeds zichtbaardere rimpels worden. Gebruik daarom elke dag een vochtinbrengende crème of serum op uw gezicht, kaaklijn en hals en zoek naar huidverzorgingsproducten en behandelingen die zijn ontworpen om fijne lijntjes en verslapping te verminderen en die leiden tot een stralende en gezonde huid in het algemeen.

lijntjes en rimpeltjes tegengaan

DMAE serum

Het huidverstrakkende DMAE serum geeft de huid een instant facelift. Het serum beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat huidveroudering tegen. Het serum heeft een onmiddellijk camouflerende werking op rimpels en een lange termijnwerking op de fysiologische oorzaken van de huidveroudering.

Bij All About Beauty bieden we diverse producten en behandelingen om huidveroudering tegen te gaan en te verminderen. We vertellen u er graag over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.