Geen categorie

Spieren gezicht verstevigen

Het eerste waar het opvalt dat we ouder worden is in ons gezicht. Dat komt voor een deel door verlies aan volume van de spieren in het gezicht waardoor de huid ruimer komt te zitten en verslapt. Door de spieren in het gezicht te verstevigen wordt de huid steviger en strakker.

De spieren worden aangestuurd door kleine prikkels die in vaktermen microcurrent of biocurrent worden genoemd. Naarmate we ouder worden neemt het niveau van deze prikkels af en daarmee ook het volume van de gezichtsspieren.

Met behulp van de Microcurrent behandeling van All About Beauty wordt het lichaamseigen microcurrent nagebootst en plaatselijk op de spieren van de huid toegepast. Hierdoor krijgen verslapte spieren hun stevigheid en volume weer terug. Ook wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, waardoor de huid er al na 1 behandelingen jonger en steviger uit gaat zien. De behandeling verminderd huidverslapping, rimpels, lijntjes, wallen en donkere kringen.

Microcurrent behandeling;
-Verhoogt het natuurlijk collageen met 15%
-Verhoogt het natuurlijk elastine met 48%
-Verhoogt de bloedcirculatie met 35%
-Verhoogt de energie in de huidcellen (ATP) met 500%
-Verhoogt de activiteit van de fibroblasten met 60%
-Verhoogt de proteïne-aanmaak met 73%
-Verhoogt het opnamevermogen met 30-40%

Meer weten over de mogelijkheden om met microcurrent de huid en spieren van uw gezicht te verbeteren? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands