Rimpels verminderen zonder botox

Ik wil mijn rimpels verminderen zonder botox, ik wil geen gif (botox of fillers) in mijn lijf maar wel een mooie gladde, frisse huid zonder rimpels, wat nu?

Maar wat dan als je niet aan botox , enge spuiten of plastische chirurgie wil beginnen? En je je natuurlijke uitstraling wil behouden? Bij All About Beauty zijn we gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging op een natuurlijke manier. Niet met standaard schoonheidsbehandelingen of dure anti-rimpel crèmes. Deze geven vaak niet het gewenste resultaat. Om de gewenste resultaten te behalen is het nodig om de huid even wakker te schudden, zodat de huidcellen weer actief worden, zich weer actief gaan vernieuwen waardoor we een frisse gezonde huid met minder rimpels krijgen.

Bij All About Beauty bieden we verschillende mogelijkheden om de huid te verjongen en rimpels te verminderen. Een van de technieken gericht op verminderen is BioSkinJetting. BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie en daarmee het natuurlijke alternatief voor botox en fillers.

Rimpel correctie zonder botox, fillers of inspuiting
Rimpels en kleine littekens kunnen met deze natuurlijke rimpel correctie methode zichtbaar worden verminderd zonder gebruik te maken van botox, fillers of inspuiting. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid om te regenereren (herstellen). Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen. De rimpel wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. Rimpels kunnen met deze techniek tot 85% verminderen. Hiervoor zijn 5 tot 7 behandelingen nodig

De voordelen van BioSkinJetting zijn:

-geen botox, filler of inspuiting
-geen inspuiting of operatie
-geen lichaamsvreemde stoffen;
-niet vervelend om te ondergaan;
-snel zichtbaar en natuurlijk resultaat;
-niet belastend; u hoeft b.v. geen vrij te nemen van uw werk.

Meer weten over rimpels en huidverslapping verminderen op een natuurlijke manier? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.