donkere kringen onder de ogen verminderen
Behandelingen,  Geen categorie,  Hals en decollete,  Ogen,  Rimpels,  Slappe huid

Rimpels ogen verminderen zonder botox

Er goed blijven uitzien terwijl je ouder wordt, is voor veel vrouwen een streven. En dan het liefst zo natuurlijk mogelijk zonder botox. Met 4D Hifu Ultherapie kunnen we in slechts 1 behandeling rimpels verminderen en het volume en de jeugdigheid in het gezicht terugbrengen!

Hoe onststaan rimpels?
Rimpels in het gelaat ontstaan door samentrekking van de vlak onder de huid gelegen spieren. Bij jonge mensen trekken deze rimpels weer weg als de spieren weer ontspannen. Naarmate we ouder worden blijven deze rimpels zichtbaar. Rimpels en huidverslapping zijn het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van onze huid waardoor de huid verliest aan volume en veerkracht. Daarnaast hebben factoren als zon, roken, gezondheid invloed op het verouderingsproces van de huid.

Rimpels verminderen en huid verstevigen
De stevigheid en elasticiteit van onze huid wordt bepaald door collageen, elastine en hyaluronzuur, het geeft onze huid haar spankracht. Na het 30e levensjaar vindt er afbraak van deze bouwstenen van de huid plaats en ontstaan er blijvende rimpels. Gelukkig kunnen we deze rimpels en huidverslapping goed behandelen door middel van 4D Hifu Ultherapie waarmee we rimpels en lijntjes verminderen en de huid verstevigen. Het resultaat van deze behandeling is snel zichtbaar en lang houdbaar.

De behandeling is op elke zone van het gezicht en lichaam toepasbaar. Veel mensen laten de huid rond de ogen behandelen waardoor een vermoeide blik verleden tijd wordt en rimpeltjes, wallen en donkere kringen in slechts 1 behandeling zichtbaar verminderen. 4D Hifu Ultherapie geeft je weer een fris uitgerust en stralend gezond gezicht.

Meer weten over de 4D Hifu Ultherapie? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor uw huid!

Kijk hier voor de voor en na foto’s
Kijk hier voor de prijslijst

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands