Retinol in huidverzorging

Retinol in huidverzorging

Retinol (Vitamine A) is een van de meest populaire huidverzorgingsproducten. Hier zijn enkele dingen die je wel en niet moet doen bij het gebruik van retinol:

Niet doen

Combineren met scrub of andere peelings: hoewel Retinol zelf geen peeling is, kan het uitdrogende effect in combinatie met peelende ingrediënten zoals salicylzuur of vitamine C de gezondheid van uw huid schaden.

Hydratatie overslaan: zelfs de zachtste retinol kan je huid uitdrogen, dus combineer het altijd met een vochtinbrengende crème zoals de Supreme creme van Zilverberg Cosmetics.

Te veel gebruiken: meer is niet beter met Retinol; gebruik slechts een hoeveelheid ter grootte van een erwt die dun over het hele gezicht wordt aangebracht.

Egaliserende nachtcreme retinol in huidverzorging

Doen

Gebruik zonnebrandcrème: Retinol verhoogt de lichtgevoeligheid van de huid, waardoor de huid gevoeliger wordt voor de zonnestralen.

’s Nachts aanbrengen: Vanwege de toename van de lichtgevoeligheid is het beter om retinol ’s nachts gebruiken.

Bouw het langzaam op: als u retinol aan uw huidverzorging wilt toevoegen, begin dan met het gebruik om de dag. en bouw het langzaam op naar elke dag.

Sommige huidtypes zijn gevoeliger; Retinol kan roodheid of irritatie veroorzaken, dus gebruik het langzaam.

Meer weten over de beste producten voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.