Poriën kleiner maken

Poriën

Wij krijgen bij All About Beauty, regelmatig de vraag van klanten om hun poriën kleiner te maken. Het kleiner maken is helaas niet mogelijk omdat de grootte grotendeels genetisch bepaald is.

We kunnen de opening in de huid (de porie) helaas niet kleiner maken. Ook niet met koud water zoals je wel eens hoort. We kunnen de poriën wel kleiner en fijner laten lijken.

poriën kleiner maken of verkleinen

Ze kunnen oprekken wanneer ze gevuld zijn met talg en vuil en bij bijvoorbeeld acne. Het allerbelangrijkste wat je kunt tegen het uitrekken en het verstopt raken van poriën, is de huid 2 keer per dag goed schoonmaken en regelmatig scrubben.

Als er veel dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, lijken ze optisch groter. Overtollige talg en dode huidcellen verwijder je het beste door de huid goed te reinigen en scrubben. Reinig je huid dagelijks, ook als je geen make up draagt.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.