Porien kleiner maken

Wij krijgen bij All About Beauty regelmatig de wens van klanten om hun poriën kleiner te maken. Ons antwoord daarop is helaas dat dat niet mogelijk is omdat de grootte van je porien grotendeels genetisch bepaald is. Het goede nieuws is dat je de porien kleiner kunt laten lijken.

We kunnen de openingen in de huid helaas niet kleiner maken, ook niet met koud water zoals je wel eens hoort. Wel kunnen de poriën oprekken door verstoppingen (talg en vuil in de porie) en acne.

Het allerbelangrijkste wat je kunt tegen het uitrekken en verstoppen van poriën is de huid goed schoonmaken en scrubben. Als er veel dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, lijken de poriën optisch groter. Overtollige talg en dode huidcellen verwijder je het beste door de huid goed te reinigen en scrubben. Reinig je huid dagelijks ook als je geen make up draagt. Ook een wekelijks een masker houd je huid gezond.

Door de huid goed te reinigen en scrubben verfijn je de huidstructuur en vallen porien minder op.

Meer weten over goede huidverzorging of het verfijnen van de huidstructuur? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.