Hoe kun je poriën kleiner maken of verkleinen
social media

Poriën kleiner maken

Wij krijgen bij All About Beauty, regelmatig de vraag van klanten om hun poriën kleiner te maken. Het kleiner maken van de poriën, is helaas niet mogelijk omdat de grootte van je poriën grotendeels genetisch bepaald is.

We kunnen de opening in de huid (de porie) helaas niet kleiner maken. Ook niet met koud water zoals je wel eens hoort. We kunnen de poriën wel kleiner en fijner laten lijken.

Poriën kunnen oprekken wanneer ze gevuld zijn met talg en vuil en bij bijvoorbeeld acne. Het allerbelangrijkste wat je kunt tegen het uitrekken en het verstopt raken van poriën, is de huid 2 keer per dag goed schoonmaken en regelmatig scrubben.

Als er veel dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, lijken je poriën optisch groter. Overtollige talg en dode huidcellen verwijder je het beste door de huid goed te reinigen en scrubben. Reinig je huid dagelijks, ook als je geen make up draagt.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands