Plaatselijk afslanken

Plaatselijk afslanken

De Liposonix helpt bij plaatselijk afslanken. De behandeling vermindert in 1 behandeling, zichtbaar vetkussentjes, sinaasappelhuid, cellulitis en huidverslapping!

Als de eerste zonnestralen door de wolken breken, begint het weer te kriebelen, de zomervakantie is in aantocht. Met het mooie weer, willen we met zijn allen genieten van de zon en langs de stranden flaneren in onze korte broek en badkleding. En dan willen we er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien met een zomerstrak lichaam.

De Liposonix behandeling voor plaatselijk afslanken is een veilig en eenvoudig alternatief voor liposuctie. Het rekent in slechts 1 behandeling af met vetrolletjes welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen.

De Liposonix behandeling voor plaatselijk afslanken maakt de huid weer strakker en stevig! De behandeling is geschikt voor plaatselijke vetophopingen. Een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound verminderen we overtollig vet op armen, benen, buik en billen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet.

Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat, bouwt zich verder op en wordt na enkele weken steeds duidelijker zichtbaar.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

 

plaatselijk afslanken

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.