Pigmentvlekjes verminderen

We hopen allemaal op een mooie zomer met veel zonnige dagen.
Of je nou een mediterrane of zelfs tropische vakantiebestemming hebt of thuis blijft en lekker met familie en vrienden gaat genieten van het buitenleven, de zon zullen we deze zomer ongetwijfeld allemaal wel pakken.

Als je veel buiten bent in deze periode is goede huidverzorging zoals de producten van Zilverberg Cosmetics geen slecht idee. Juist omdat je veel buiten en in de zon bent is goede huidverzorging extra belangrijk. De cleanser en toner zijn de ideale start om je gezicht te reinigen. Het verwijdert het vuil en reinigt de porien. De scrub verwijdert onzuiverheden op zachte wijze. De toner verfrist het hydrateert de huid. En vergeet je huid niet goed in te smeren en te beschermen met een zonnebrandcreme om huidschade en vroegtijdige huidveroudering tegen de gaan.

Na de zomer als onze huid weer wat bleker wordt, kan het zijn dat er langzaam wat pigmentvlekjes of pigmentstoornissen in onze huid zichtbaar worden. 

Overmatige blootstelling aan de zon, (vrouwelijke) hormonen of huidontstekingen kunnen een oorzaak zijn van pigmentvlekjes of pigmentstoornissen in de huid.

Het goede nieuws is dat deze pigmentvlekken gemakkelijk te verminderen of zelfs helemaal te verwijderen zijn. En het voordeel is dat de ingredienten en behandelingen die helpen het pigment in de huid te verminderen, ook helpen om tekenen van huidveroudering te verminderen dan wel tegen te gaan.

Zo vang je met behandelingen op basis van fruitzuren, vitamine A (retinol) en vitamine C 2 vliegen in 1 klap!

Het mooiste resultaat behaal je met behandelingen op basis van fruitzuur, deze zorgen er voor de het pigment naar boven komt waardoor je ze laagje voor laagje kunt verminderen.

Garanties kun je nooit geven bij pigment omdat je alleen het pigment aan de oppervlakte zien en niet kan zien hoeveel pigment er nog onder de huid aanwezig is en wat naar boven komt bij blootstelling aan de zon. Daarom is smeren zo ontzettend belangrijk.

Bij All About Beauty hebben we diverse producten en behandelingen om pigmentvlekjes te voorkomen dan wel te verminderen/verwijderen. We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.