Ouder wordende handen, help je handen een handje

Ouder wordende Handen

Help je ouder wordende handen een handje. De huid op de rug van de handen kan wanneer we ouder worden of tijdens de menopauze, vocht, collageen en vet verliezen. Dat zorgt ervoor dat aderen duidelijker zichtbaar worden en de huid van de handen droogtelijntjes krijgt en gerimpeld wordt. Doordat wanneer we ouder worden het onderhuids vet verminderd, kan de huid op de handen dunner en doorschijnend worden.

Handcreme

Verwen de huid van de handen daarom regelmatig met een vochtinbrengende handcrème om het vocht in de huid te herstellen en rimpels en droogtelijntes te verminderen. Bescherm de huid van de handen tegen de zon met een handcreme met SPF en draag handschoenen bij het doen van huis- of tuinwerk.

Meer weten over de beste producten of behandelingen voor uw huid? We vertellen u er graag over tijden een gratis en vrijblijvend consult.

ouder wordende handen

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.