Oogleden liften zonder operatie

Oogleden liften zonder operatie met 4D Hifu Ultherapie

Kunnen we onze huid een stapje terug in de tijd zetten en er zo weer jaren jonger uitzien? Dat is een veel gestelde vraag waar we bij All About Beauty volmondig JA op kunnen antwoorden!

De 4D Hifu Ultherapie is op dit moment een van de bekendste en effectiefste methodes voor huidverjonging zonder spuiten of snijden. Een enkele behandeling met de 4D Hifu Ulthapie  geeft al een duidelijk zichtbaar resultaat.

Oogleden en wenkbrauwen liften

Veel mensen willen graag de oogleden of wenkbrauwen gelift hebben of wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen. Ook daar is de 4D Hifu Ultherapie behandeling uitstekend geschikt voor.

oogleden liften

De huid is rond de ogen dunner dan op andere delen van het gezicht, dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest. De 4D Hifu Ultherapie heeft een speciaal oogprogramma, juist voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen, zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

De 4D Hifu Ultherapie versterkt en verstevigd alle lagen van de huid, het stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel en collageen in de huid. Met de 4D Hifu Ultherapie worden de collageen en elastinestructuren in de huid opnieuw opgebouwd waardoor de huid haar oorspronkelijke volume en stevigheid terugkrijgt.

In slechts 1 behandeling een zichtbare lifting van de oogleden en wenkbrauwen, vervaging van rimpels en lijntjes en een strakkere huid rond de ogen waardoor een stralende open blik gerealiseerd wordt.

Voordelen;
Direct resultaat, kostenbesparend, geen injecties, geen verdoving, geen snijden in de huid, geen hechtingen, geen verlies van huidelasticiteit, geen genezingstijd.

Meer weten over Ultherapie en de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.