rimpels ogen
Geen categorie

Hoe wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen?

Bij wallen en donkere kringen onder de ogen is een van de eerste dingen die je kunt doen, een goede hydraterende oogcreme gebruiken om meer tekenen van huidveroudering te voorkomen.

Huid ogen is dunner en gevoeliger


Omdat de huid rond de ogen dunner is dat in de rest van het gezicht zijn er minder talgkliertjes aanwezig waardoor je sneller last krijgt van droogtelijntjes. Daarnaast is het een feit dat de huid rond de ogen veel in beweging is omdat de spieren rond de ogen erg actief zijn. Een hydraterende oogcreme eventueel aangevuld met een serum is dan de basisverzorging om de huid rond de ogen langer jong, stralend en stevig te houden. Ook is het belangrijk om make up goed te verwijderen zodat de oogverzorgingsproducten beter hun werk kunnen op een schone huid.

Slaap voldoende
Zorg voor voldoende slaap. Door te weinig slaap ga je er niet alleen vermoeid en ongezond uitzien maar je weerstand wordt ook nog een sterk afgezwakt. 7 tot 9 uur per nacht is gemiddeld. Het mag misschien wat gesnurk geven maar slapen op je rug zorgt er wel voor dat je minder last hebt van wallen. Door op je zij of buik te slapen zal vocht vlugger die richting uitzakken. Als je op je rug slaapt zal het vocht zich evenredig verdelen ipv zich op een plaats te concentreren.

Theezakjes op de ogen
Als je graag thee drinkt dan is het een idee om je gebruikte theezakjes te bewaren. Leg ze in de koelkast en leg ze wanneer het nodig is 10 minuten op de huid onder de ogen. De koelte van de theezakjes in combinatie met de theine van de thee zorgen dat de bloeddoorstroming van de huid verbetert terwijl de tannine in de thee zorgt dat de zwelling en verkleuring onder de ogen afneemt. Vooral zwarte thee en camille thee zijn aanraders.

Water
Dat je 1,5 liter water per dag moet drinken is niet voor niets. Verminderde hydratatie zorgt dat de bloedvaten onder de ogen vergroten en opzwellen met donkere kringen tot gevolg.

Vocht gezicht
Verkoudheid en allergieen zorgen vaak voor een verstopte neus, waardoor er vocht ophoopt in het gezicht, dus ook onder de ogen.

Behandeling donkere kringen ogen
Heeft de huid toch iets meer nodig om die vervelende wallen en of donkere kringen te verminderen dan wel te verwijderen dan zijn er diverse mogelijkheden. Bij All About Beauty hebben we ons gespecialiseerd in het tegengaan van huidveroudering en donkere kringen en wallen onder de ogen. We bieden dan ook diverse mogelijkheden.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

nl_NLNederlands