Minder rimpels met bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Minder rimpels met bindweefselmassage van All About Beauty. Als we ouder worden en de huid haar natuurlijke elasticiteit verliest, heeft onze huid iets extra’s nodig. En als we wat extra’s van onze huid verwachten, moeten we zelf wat extra’s doen in de vorm van huidverzorging of behandelingen.

bindweefselmassage

Als je huidverzorgingsproduct of standaard schoonheidsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste niet meer genoeg doet, maar je nog niet in je wil laten snijden, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is bindweefselmassage. Bindweefselmassage is een stevige massage van de huid waarbij de huid wordt gekneed. Bij bindweefselmassage worden er diepe prikkels aan de huid gegeven, zodat deze meer energie krijgt en strakker wordt.

Voordelen

Bindweefselmassage heeft veel voordelen, het stimuleert de doorbloeding in de huid, geeft een verbeterde doorbloeding van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter voedingsstoffen kan opnemen. Maar bindweefselmassage verbetert ook de afvoer van afvalstoffen, waardoor blokkades worden opgeheven en de huid weer jonger en strakker wordt.

Huidproblemen als acne, cellulitis, rimpels, verklevingen en littekens verminderen en/of verdwijnen. Het resultaat is een verbeterde huidconditie, minder rimpels en een gladdere en strakkere stralende huid.

Maar is bindweefselmassage dan niet erg gevoelig? Dat valt gelukkig wel mee, maar je voelt wel heel duidelijk dat er even flink aan je huid gewerkt is. Als er veel afvalstoffen in de huid zitten, dan kan het even gevoelig zijn, daar passen we de intensiviteit van de grepen op aan, dan bouwen we de intensiviteit van de massagegrepen rustig op. We sluiten de behandeling altijd af met een ontspannende lymfedrainage (vergelijkbaar met een zachte drukpuntmassage) en een masker om de huid te voeden en te herstellen, waardoor het al met al een hele fijne ontspannende behandeling is.

Na een bindweefselmassage bij All About Beauty Turnhout ziet het complete huidbeeld er fijner, gladder en steviger uit, uw huid straalt en voelt herboren aan!

Meer weten over de beste verzorging of behandeling voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.